Το απίστευτα ρομαντικό δώρο του πρίγκιπα Ηarry στη Μeghan Markle για την επέτειο του γάμου τους

22.05.2020
Το απίστευτα ρομαντικό δώρο του πρίγκιπα Ηarry στη Μeghan Markle για την επέτειο του γάμου τους
Ο πρίγκιπας Ηarry και η Μeghan Markle γιόρτασαν πρόσφατα τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, κάτι το οποίο είναι ούτως ή άλλως χαριτωμένο και ρομαντικό (και γιατί να μην είναι;). Αλλά ειλικρινά δεν έχεις την περιέργεια να μάθεις τι δώρα έδωσαν ο ένας στον άλλο;

Εμείς επειδή θέλαμε να μάθουμε το ψάξαμε και μάθαμε. Σύμφωνα με την εφημερίδα Us Weekly «η Meghan έφτιαξε μια χειροποίητη κάρτα για τον Harry και έγραψε ένα όμορφο, συναισθηματικό μήνυμα μέσα στο οποίο εκφράζει την αγάπη της για αυτόν». Εν τω μεταξύ, «ο Ηarry εξέπληξε την Μeghan χαρίζοντάς της ένα τεράστιο και πανέμορφο μπουκέτο με τριαντάφυλλα και ένα δαχτυλίδι, κάτι το οποίο αγαπά πολύ».

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, το ζευγάρι βρίσκεται επί του παρόντος στο αρχοντικό του Tyler Perry στο Λος Άντζελες (αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων) με τον γιο τους Archie, και η πηγή του Us Weekly αναφέρει: «Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς είναι ότι πρέπει να απολαμβάνουν τη συντροφιά ο ένας του άλλου χωρίς καμία διακοπή από τον έξω κόσμο».

Διάβασε και αυτό: Harry και η Meghan: Η επέτειος γάμου και η εκκωφαντική σιωπή από το παλάτι

Ο βασιλικός ρεπόρτερ Omid Scobie έγραψε: «Οι δυο τους περνάνε ποιοτικό χρόνο μαζί και ως οικογένεια. Δεν πρόκειται να κάνουν καμία δουλειά, δεν κάνουν συναντήσεις ούτε έχουν τηλέφωνα στην ατζέντα. Όπως όλοι οι άλλοι, βρίσκονται σε αυτοαπομόνωση αυτή τη στιγμή, οπότε απλά κάνουν παρέα στο σπίτι. Αλλά ακόμα και έτσι, είναι ακόμα μια υπέροχη μέρα».