To γλυκό μυστικό πίσω από τη φωτογραφία γενεθλίων της πριγκίπισσας Charlotte

04.05.2020
To γλυκό μυστικό πίσω από τη φωτογραφία γενεθλίων της πριγκίπισσας Charlotte
Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge γιόρτασαν τα πέμπτα γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte και νέες φωτογραφίες της ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αφιερωμένες στους οπαδούς της βασιλικής οικογένειας, που πάντα παίρνουν χαρά από τέτοιες επετείους, ειδικά μάλιστα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Στις νέες φωτογραφίες που ανέβασε στα social media το Kensington Palace, η Charlotte φαίνεται να παραδίδει χειροποίητα πακέτα σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες, κοντά στην οικογενειακή κατοικία των γονέων της στο Νorfolk.

Σε μια φωτογραφία, η Charlotte απεικονίζεται να χτυπά την πόρτα ενός γειτονικού σπιτιού κρατώντας ένα πακέτο χειροποίητων ζυμαρικών. Ωστόσο, οι βασιλικοί fan, που δεν τους ξεφεύγει τίποτα, παρατήρησαν τις φίγουρες του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge οι οποίες αντανακλώνται στο γυάλινο πλαίσιο της πόρτας. H Kate φαίνεται να κρατά την κάμερα καθώς τραβάει τη φωτογραφία ενώ ο William στέκεται δίπλα της.

Η Charlotte συνόδεψε τους γονείς της William και Kate και τους αδελφούς της, τον εξάχρονο πρίγκιπα George και τον δίχρονο πρίγκιπα Louis, ενώ παρέδιδαν τρόφιμα κοντά στο σπίτι τους στο Anmer Hall, στο βασιλικό κτήμα Sandringham.

Η οικογένεια του Cambridge πέρασε αρκετές ώρες φτιάχνοντας φρέσκα ζυμαρικά πριν τα παραδώσει. Οι εν λόγω φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την Kate τον Απρίλιο.

Μέσα στο Σαβββατοκύριακο, το Kensington Palace μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία της Charlotte για να ευχαριστήσει το κοινό για τις θερμές ευχές που έστειλε για τα γενέθλιά της μικρούλας. Η Charlotte φαίνεται να κοιτάζει προς τα κάτω, καθώς κρατά ένα πακέτο ζυμαρικών, ντυμένη με ένα φόρεμα Zara.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ανέβασε, επίσης, για τα γενέθλια της μικρής, μερικές αξέχαστες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Charlotte από όλα αυτά τα χρόνια.

Σε μια φωτογραφία, η Αυτής Μεγαλειότητα περιβάλλεται από τα εγγόνια της με την πριγκίπισσα Chralotte να κάθεται στην αγκαλιά της. Σε μια άλλη, η Charlotte στέκεται στα σκαλιά του παρεκκλησιού του Αγίου Γεωργίου και χαιρετάει μετά το γάμο της πριγκίπισσας Eugenie και του Jack Brooksbank.

H Charlotte απεικονίζεται επίσης δίπλα στη βασίλισσα (με την οποία υπάρχει μια εξαιρετική ομοιότητα) να κοιτάζουν την πτήση των αεροπλάνων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Trooping the Color.