William και Kate: Ο νέος ρόλος τους μετά την αποχώρηση των Ηarry και Meghan

02.05.2020
William και Kate: Ο νέος ρόλος τους μετά την αποχώρηση των Ηarry και Meghan
Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις ολόκληροι μήνες από τότε που ο πρίγκιπας Ηarry και η Meghan Markle αποχώρησαν από τα βασιλικά καθήκοντά τους, αλλά πραγματικά, μετά την ανακοίνωση αυτής της βόμβας, τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην. H Meghan και ο Ηarry ζουν μια καινούργια ζωή στο Λος Άντζελες και κάνουν φιλανθρωπική δουλειά, αλλά πίσω στην Αγγλία, ο πρίγκιπας William και η Κate Μiddleton προσπαθoύν να καλύψουν τα κενά που άφησαν ο Harry και η Meghan στη μοναρχία.

Σε συνέντευξή της στη Sun, η βασιλική ρεπόρτερ Ingrid Seward αποκάλυψε ότι ο William και η Kate ασχολούνται προσωπικά με τα βρετανικά θέματα κάνοντας το καλύτερο δυνατό για να κρατήσουν ψηλά το ηθικό του κοινού σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Αισθάνονται σχεδόν εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι, καθώς είναι οι μόνοι επιδραστικοί εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας που είναι αρκετά νέοι για να είναι εκεί έξω αυτή τη στιγμή εκτός από τη Sophie, τον Edward και την Πριγκίπισσα Αnne», εξήγησε η Seward. «Έχουν το καλύτερο προφίλ και θέλουν να το χρησιμοποιήσουν προς όφελος της μοναρχίας, η οποία πρέπει να θεωρηθεί ότι είναι μια παρηγοριά για τους ανθρώπους αυτή τη στιγμή».

Το δεδομένο είναι ότι τους William και Kate δεν φαίνεται να τους πειράζει που είναι επιφορτισμένοι με περισσότερη δουλειά, δεδομένης της εξόδου του Harry και της Meghan. «Νομίζω ότι στέλνουν το μήνυμα ότι μπορούν να το κάνουν μόνοι τους χωρίς την υποστήριξη του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex», πρόσθεσε η Seward. «Έχω την εντύπωση ότι οι Cambridges είναι πολύ πιο χαλαροί και άνετοι από τότε που έφυγαν οι Meghan και Harry».

Και μάλλον και εμείς θα συμφωνήσουμε.