Ιστορική στιγμή!Η Ζιζέλ δίχως ίχνος μακιγιάζ στην Ιταλική Vogue Φεβρουαρίου. (ΦΩΤΟ)

07.02.2018
Ιστορική στιγμή!Η Ζιζέλ δίχως ίχνος μακιγιάζ στην Ιταλική Vogue Φεβρουαρίου. (ΦΩΤΟ)
Για πρώτη φορά ίσως στην ιστορία η Ζιζέλ Μπούντχεν φωτογραφήθηκε δίχως ίχνος μακιγιάζ και κατάφερε για άλλη μια φορά να κάνει τη διαφορά.

Το καλλίγραμμο μοντέλο που έχει φιλοξενηθεί σε χιλιάδες εξώφυλλα, τολμάει να κάνει αυτό που πολλές άλλες δίσταζαν ως τώρα και να φωτογραφηθεί για λογαριασμό της Ιταλικής Vogue Φεβρουαρίου.Το υλικό που θα δείτε παρακάτω αποτελεί δημιούργημα του κορυφαίου φωτογράφου Τζέιμι Χούκσουορθ.

Η Ζιζέλ στην πιο προσωπική φωτογράφηση που έχει κάνει ποτέ κόβει κυριολεκτικά την ανάσα παρά το γεγονός πως δεν έχει ίχνος μακιγιάζ και βεβαίως παρά τα 37 της χρόνια. Η απόλυτη βασίλισσα των supermodel γράφει τη δική της ιστορίας σε μερικές πολύ αυθεντικές της στιγμές.

Το φωτογραφικό αφιέρωμα υπό τον γενικό τίτλο «Sunday With Gisele» (Κυριακή με τη Ζιζέλ) επιχειρεί να δείξει πόσο φυσιολογική είναι η ζωή της στη Βοστώνη παραβλέποντας βεβαίως πως η ίδια είναι το δεύτερο υψηλότερης αμοιβής μοντέλο στον κόσμο. Ο φωτογράφος χρησιμοποιώντας μόνο το φυσικό φως και χωρίς να προβεί σε κάποια επεξεργασία του υλικού επιχειρεί με αυτό τον τρόπο να αλλάξει τα πρότυπα της ομορφιάς ώστε να αναδειχθεί η φυσική ομορφιά των γυναικών. Τι καλύτερο από το φρέσκο πρόσωπο της Ζιζέλ;

Πηγή: www.huffingtonpost.com

ΓΜ