Spice Girls:Η επανένωση του κορυφαίου girl band στον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς

06.02.2018
Spice Girls:Η επανένωση του κορυφαίου girl band στον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς
Μπορεί το χαμόγελο στα χείλη της Victoria Beckham να είχε σβηστεί στις επίμαχες φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στα social media για την επανένωση του θρυλικού γυναικείου συγκροτήματος του πλανήτη, όμως και τα κλάματα να είχε βάλει εμάς μας αρέσει τρελά.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της επανένωσης των Spice Girls επικράτησε πανικός στα social και η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου σε χρόνο ντετέ. Τον ενθουσιασμό την ανακοίνωσης της επανένωσης ακολούθησε η προσμονή για τον χρόνο και τον τόπο που θα βρεθούν οι πέντε καλλονές. Οι Spice Girls λοιπόν επιστρέφουν σύμφωνα με τις φήμες και τις πρώτες πληροφορίες στις 19 Μαΐου και μάλιστα στον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς. Ναι το ξέρω πως κάπου πάει το μυαλό σας.

Δημοσιεύματα λοιπόν θέλουν την Geri Horner να πρότεινε το πρώτο τους μουσικό comeback να γίνει την ημέρα του βασιλικού γάμου του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle. Εξάλλου η τελευταία έχει δηλώσει φανατική του απόλυτου girl band. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε πηγή στην the sun η Geri επέλεξε τον βασιλικό γάμο ως μια εξαιρετική ιδέα με σκοπό να ξεκινήσουν ξανά από τη Βρετανία, σε μια προσπάθεια βεβαίως να κρατηθεί η βρετανική τους ταυτότητα. Εν αναμονή λοιπόν!