Πήρε φωτιά το φόρεμα της Κιμ -Ποιος την έσωσε;

03.06.2015
Κινδύνεψε πρόσφατα η έγκυος ριάλιτι σταρ, αλλά ευτυχώς σώθηκε από έγκαιρη επέμβαση διάσημου τραγουδιστή.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) μέσω Instagram, αλλά ευτυχώς, τέλος καλό όλα καλά.

Στην πρόσφατη εκδήλωση για τα βραβεία μόδας CFDA Awards η 34χρονη ριάλιτι σταρ, η οποία είναι και έκγυος στο δεύτερο παιδί της, ας μην το ξεχνάμε αυτό, εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της, Κάνιε Γουεστ (Kanye West) φορώντας μια εντυπωσιακή, διάφανη δημουργία Proenza Schouer.

Το ζευγάρι πόζαρε με χαρά στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, όμως μέσα στον χώρο της εκδήλωσης, η τραγωδία επατράπη κυριολεκτικά στο παρά πέντε.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Κιμ, τα φτερά του φορέματός της έπιασαν φωτιά και ευτυχώς ήταν δίπλα της το Φαρέλ Γουίλιαμς (Pharrell Williams) ο οποίος έδρασε ακαριαία και "της έσωσε τη ζωή".

Στη φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram η Κιμ ευχαριστώντας δημόσια τον Φαρέλ για τη σωτήρια επέμβασή του φαίνονται οι ίδιοι, ο Κάνιε και η σύζυγος του τραγουδιστή Έλεν Λάσισαν (Helen Lasichan).

Κατά τα άλλα η Κιμ είναι έγκυος και φαίνεται ότι έχει βαλθεί να "βγάλει μάτια" με τις στυλιστικές της επιλογές. Μετά τη σιθρού τουαλέτα των βραβείων μόδας, επέλεξε ένα θεόστενο, λάτεξ φόρεμα για τη χθεσινή της εμφάνιση στο Hype Energy USA.

Έγκυος αλλά, όπως φαίνεται, τρελά σέξι πάντα η Κιμ. Αναμένουμε κι άλλα!!!

Πάντως, για να το κάνουμε το σχόλιο, κάτι πετάγεται εκεί στην κοιλίτσα της κυρίας Γουεστ και εκείνη φαίνεται ότι κάνει ό,τι περνά από το χέρι της να το τονίσει.