Η Λούσι Λόουλες θα ξαναφορέσει τη στολή της "Ζίνα";

05.08.2013
Πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του ’90 και προβλήθηκε σε περισσότερες από 120 χώρες, μεταξύ αυτών κι η χώρα μας, χτυπώντας υψηλές τηλεθεάσεις.

Ο λόγος για την περιπετειώδη σειρά "Ζίνα" (Xena, warrior princess), της οποίας το φινάλε προβλήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 18 Ιουνίου του 2001, αλλά δεν άρεσε καθόλου στους φαν. Να θυμίσουμε ότι η ηρωίδα τα έβαλε με ένα στρατό από Σαμουράι, χτυπήθηκε από πολλά βέλη κι εν τέλει αποκεφαλίστηκε από τον αρχηγό τους.

Ο πολύ βίαιος θάνατος της Ζίνας και το γεγονός ότι άφησε πίσω την καλύτερη της φίλη (ή και girlfriend) Γαβριέλλα εξόργισε τους φαν, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια ζητούν να γυριστεί μία ταινία, ώστε να διορθωθεί το τέλος κι οι δυο ηρωίδες να ξαναείναι μαζί.

Και η 45χρονη σήμερα Λούσι Λόουλες (Lucy Lawless) που υποδυόταν την πριγκίπισσα του πολέμου για 6 τηλεοπτικές σεζόν έχει εκφράσει κατά καιρούς την επιθυμία της να υποδυθεί ξανά τη Ζίνα σε μία κινηματογραφική ταινία, ενώ κατά καιρούς, έχει αναφέρει ότι όντως έχουν γίνει συζητήσεις με παραγωγούς χωρίς να δίνεται, ωστόσο, το πολυπόθητο πράσινο φως.

Φαίνεται πως η επιθυμία της μπορεί να γίνει εν μέρει πραγματικότητα. Χθες σε συνέντευξή της, η Λόουλες ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα την έχουν προσεγγίσει τηλεοπτικοί παραγωγοί κι επανεξετάζουν το ενδεχόμενο να ξεκινήσει νέος κύκλος επεισοδίων, αλλά τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά απ’ ότι τα θυμόμαστε.

«Οι φαν απογοητεύτηκαν που κόψαμε το κεφάλι της Ζίνας. Νομίζαμε ότι λέγαμε μια συναρπαστική ιστορία, αλλά αποδείχθηκε ότι ράγισε τις καρδιές τους», είπε η Λόουλες. Πώς το φαντάζεται το νέο ξεκίνημα του franchise;

«Η Ρενέ Ο’Κόνορ (Renee O’Connor), η οποία έπαιζε τη Γαβριέλλα κι ο Τεντ Ράιμι (Ted Raimi), ο οποίος έπαιζε τον Τζόξερ θα επέστρεφαν και θα επανέφεραν τη Ζίνα στη ζωή και θα ξεκινούσαν μια νέα αναζήτηση.

Στο τέλος θα συστήναμε τη νέα πριγκίπισσα του πολέμου (εδώ μας τα χαλάει λίγο), θα παραδίδαμε σκυτάλη και θα τους αφήναμε να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο.

Έτσι, θα μπορούσαμε να επανενώσουμε την οικογένεια, να δώσουμε στους φαν αυτό που θέλουν, να λανσάρουμε εκ νέου το franchise και να το δώσουμε στη επόμενη γενιά».

Τέλος, η ίδια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την αφοσίωση των φαν όλα αυτά τα χρόνια κι είπε ότι έχει μάθει πως όσο δεν τους εγκαταλείπεις, άλλο τόσο δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψουν κι εκείνοι κι έτσι, οι παραγωγοί των στούντιο σε λαμβάνουν υπόψη τους για να σου δώσουν ρόλους.

Νικόλας Εμμανουήλ