Μονακό: Η θλιμμένη πριγκίπισσα σπάει τη σιωπή της

15.07.2013
Λίγες μέρες μετά τη δεύτερη επέτειο του γάμου της και ύστερα από τα πολλά που έχουν γραφτεί για τη σταθερότητά του, η όμορφη Σαρλέν (Charlene) ανοίγει τα χαρτιά της.

Τον Ιούλιο του 2011, η εντυπωσιακή, ψηλή, ξανθιά και αθλητική Σαρλέν Γουίτστοκ (Charlene Wittstock) έγινε η πριγκίπισσα του Μονακό καθώς παντρεύτηκε τον Αλβέρτο (Albert), γιο του πρίγκιπα Ρενιέ και της αλησμόνητης Γκρέις Κέλι (Grace Kelly).

Και τι δεν είχε γραφτεί τότε… Βέβαια είχε δώσει και η νυφούλα δικαιώματα με το μαύρο δάκρυ που έριξε.

Φήμες ήθελαν την 34χρονη πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης να έχει προσπαθήσει να "δραπετεύσει" λίγες ώρες πριν από τον γάμο όταν έμαθε τα νέα για ακόμη δύο εξώγαμα του μέλλοντος συζύγου της που ζητούσαν αναγνώριση –εκτός των δύο που ήδη ήξερε δηλαδή…

Σήμερα, και ενώ οι πιο πρόσφατες "κακές γλώσσες" τη θέλουν να του την έχει κάνει την κουτσουκέλα του ατακτούλη Αλβέρτου με έναν "σφίχτη" παίκτη του ράγκμπι, η Σαρλέν αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Times Weekend Magazine" η πριγκίπισσα του Μονακό βάλθηκε να εξηγήσει την πραγματική αιτία πίσω από τον σπαραγμό που ξάφνιασε την παγκόσμια κοινή γνώμη την ημέρα του γάμου της.

"Όλα ήταν τόσο έντονα και τα συναισθήματα τόσο ανάμεικτα εκείνη τη μέρα –κυρίως εξαιτίας των φημών- και προφανώς η ένταση συσσωρεύτηκε, γι' αυτό και ξέσπασα σε κλάματα αμέσως μετά την τελετή", εξήγησε η Σαρλέν συμπληρώνοντας ότι από τη στιγμή που έφυγε το πρώτο δάκρυ, δεν μπόρεσε να το "μαζέψει" το πράγμα και συνέχιζε να κλαίει νιώθοντας ντροπή που την είχε δει όλος ο κόσμος σε αυτή την κατάσταση…

Ωστόσο, και παρά τη "λάσπη" που έφαγε αμέσως μετά τον γάμο, η Σαρλέν έχει πολλές όμορφες αναμνήσεις από εκείνη τη μέρα, ενώ χαρακτηρίζει τις φήμες που την ήθελαν να έχει προσπαθήσει τρείς φορές (!) να το σκάσει πριν από τον γάμο "κατηγορηματικά ψεύδη".

Στο μεταξύ, το γεγονός είναι ότι στο πριγκιπάτο του Μονακό, έχει ήδη ακουστεί μωρουδίστικο κλάμα –και ετοιμάζεται κι άλλο- αλλά διάδοχος ακόμη δεν υπάρχει.

Ο γιος της Καρολίνας (Caroline), Αντρέα Κασιράγκι (Andrea Casiraghi) έγινε ήδη μπαμπάς ενώ η αδελφή του, Σαρλότ (Charlotte) λέγεται ότι είναι ήδη πέντε μηνών έγκυος, είδηση, όμως που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Η Σαρλέν ακόμη δεν πλέκει τα μωρουδιακά, αλλά δηλώνει ότι θέλει να κάνει παιδιά "εν καιρώ". Μάλιστα…

Ζωή Κίττα