"Τρελή" αμοιβή για την κόρη της Τζολί

13.02.2013
Η Βιβιέν Τζολί-Πιτ (Vivienne Jolie Pitt) κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Και όχι με το αζημίωτο φυσικά!

Κρατώντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία της Ντίσνεϊ "Maleficent", η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) προφανώς είχε λόγο και στην επιλογή του υπόλοιπου καστ.

Έτσι, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη που θα δούμε δίπλα της και μερικά από τα παιδιά της με την 4χρονη Βιβιέν (Vivienne) να κρατά τον μεγαλύτερο από τα ρολάκια. Αυτόν της πριγκίπισσας Ορόρα –ή Αυγής κατά την ελληνική εκδοχή- σε μικρή ηλικία.

Η ταινία «Maleficent» αφηγείται το κλασικό παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης όμως μέσα από μάτια της κακιάς μάγισσας η οποία καταδικάζει την νεογέννητη πριγκίπισσα Ορόρα σε βέβαιο θάνατο από το τρύπημα του χεριού της σε ένα αδράχτι. Τρεις καλές μάγισσες, όμως, μετατρέπουν τον θάνατο σε βαθύ ύπνο και το ξόρκι μπορεί να σπάσει με ένα φιλί αληθινής αγάπης.

Στον ρόλο της "Maleficent" ή "μαγκούφισσας" –όπως μεταφράστηκε στα ελληνικά- η εντυπωσιακή Τζολί, με τα… κέρατά της.

Μέχρι εδώ όλα καλά, όμως εντύπωση προκαλούν οι πληροφορίες σχετικά με την αμοιβή της μικρής που λέγεται ότι φτάνει τα $3.000 εβδομαδιαίως, συν το ποσό των $60 για καθημερινό… χαρτζιλίκι!

Δεν είναι και άσχημο για ξεκίνημα, έτσι;

Κατά τα άλλα πληροφορίες θέλουν τους παραγωγούς της ταινίας να έχουν κάνει πρόταση και στα άλλα παιδιά των Μπραντζελίνα αλλά μόνο ο Παξ και η Ζαχάρα "τσίμπησαν" με μικρά ρολάκια.

Η Σιλό σνόμπαρε το όλο εγχείρημα και δεν έδωσε καμία σημασία γιατί "βαριόταν". Η συνέχεια, επί της οθόνης.

Κατά τα άλλα οι φήμες θέλουν την Αντζελίνα Τζολί να παντρεύεται τον αγαπημενό της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) τον Μάιο. Το θέμα είναι αν η Άντζι ντυθεί νυφούλα με ή χωρίς... κοιλίτσα!
Ζ. Κ.