Η Κέιτ πέταξε και το βρακάκι της!

20.09.2012
Φαίνεται ότι έχει ακόμη πολλά επεισόδια το σίριαλ με τις απαγορευμένες φωτογραφίας της δούκισσας του Κέιμπρτζ. Και καθόλου ευχάριστα για τους εστεμμένους, μάλιστα.


Μόλις που κατάφερε να συνέλθει από το νέο χτύπημα –του ανέμου αυτή τη φορά- που φανέρωσε το βρακάκι της δημοσίως, η Κέιτ (Kate) βρίσκεται αντιμέτωπή με μια νέα τροπή του σκανδάλου που ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα με τη δημοσίευση τόπλες φωτογραφιών της.

Ο σάλος ξεκίνησε όταν το γαλλικό περιοδικό "Cover" δημοσίευσε "ακατάλληλες" εικόνες της πριγκίπισσας που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια διακοπών της με τον Γουίλιαμ (William) στη Γαλλία πριν από λίγο καιρό.

Οι πρίγκιπες έκαναν μήνυση, την οποία και κέρδισαν και απαγορεύτηκε να δημοσιευτούν ξανά αυτές οι φωτογραφίες, ενώ την ίδια στιγμή η γαλλική αστυνομία καταβάλει σοβαρές προσπάθειες για να εντοπίζει τον άνθρωπο που τις τράβηξε.

Όμως, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun", το δανέζικο περιοδικό "Se og Hør" (που σημαίνει "Κοίτα και Άκου") ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δημοσιεύσει 16 σελίδες με έξτρα υλικό από τις ίδιες διακοπές.

Αδιαφορώντας για την απειλή της τιμωρίας, ο εκδότης του περιοδικού υποστηρίζει με πάθος την επιλογή του να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες θεωρώντας ότι "είναι δική του δουλειά να αποφασίσει τι θα δημοσιευτεί στο περιοδικό του και όχι του Βρετανικού Παλατιού".

Επιπλέον, όταν ρωτήθηκε αν έκανε το ίδιο σε περίπτωση που οι φωτογραφίες ήταν της πριγκίπισσας Μαίρη της Δανίας, ο Χένινγκσεν ήταν κατηγορηματικός –μέχρι και προκλητικός: "Η Μαίρη γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει ως εστεμμένη. Δεν θα φωτογραφιζόταν ποτέ με αυτό τον τρόπο".

Και η ιστορία δεν σταματά εδώ καθώς ανάμεσα στις φωτογραφίες που αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας είναι και μία όπου η Κέιτ διακρίνεται να αλλάζει το κάτω μέρος του μπικίνι της, δημοσίως.

Πάει και το βρακάκι της δούκισσας.

Τι να πει κανείς; Με μια στάση που πράγματι εκπλήσσει για μια γυναίκα όπως η 30χρονη Μίντλετον που έδειχνε να τα έχει όλα υπό πλήρη έλεγχο, η Κέιτ έφερε τον εαυτό της –και φυσικά τον σύζυγό της και το παλάτι- σε πολύ δύσκολη θέση.

Η ίδια λέγεται ότι παραμένει ήρεμη και υποστηρίζει ότι "όλα θα ξεχαστούν", όμως έλα που τα φανερώματα δεν έχουν σταματημό… Για να δούμε, λοιπόν, τι άλλο θα δούμε πια!

Ζ. Κ.