Η Κέιτ δείχνει και το βρακάκι της...

20.09.2012
Δεν "την θέλει" αυτό τον καιρό η τύχη τη δούκισσα του Κέιμπριτζ και όλα στραβά της πάνε. Μήπως να κάνει κανένα… ευχέλαιο; Ή απλά να προσέχει περισσότερο!


Η Κέιτ (Kate) και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους στον νότιο Ειρηνικό, αλλά παρότι επίσημα χαρακτηρίζεται "επιτυχημένο" από διπλωματικής απόψεως, ο συνολικός απολογισμός είναι μάλλον… "κίτρινος".

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το σκάνδαλο που ξέσπασε αυτές τις μέρες με τη δημοσίευση τόπλες φωτογραφιών της Κέιτ επισκίασε την όποια σημασία είχε αυτή η επίσκεψη στο σύνολό της.

Και σήμερα, ενώ οι πρίγκιπες κέρδισαν ιστορική νίκη εναντίον του περιοδικού που τις δημοσίευσε, έρχεται ακόμη ένα χτύπημα για την άμοιρη τη 30χρονη δούκισσα που μάλλον το θέλει το "ξεμάτιασμά" της.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ αποχώρησαν από το Τουβάλου και στον δρόμο της επιστροφής έκαναν μια στάση λίγων ωρών στο αεροδρόμιο του Μπρισμπέιν, όπου και έγινε το… κακό.

Μόλις κατέβηκαν από το αεροπλάνο τους οι γαλαζοαίματοι, έγιναν δεκτοί από μια αντιπροσωπία επισήμων με τους οποίους είχαν αμφότεροι σύντομες κουβεντούλας.

Έλα όμως που φυσούσε. Και το φόρεμα που είχε επιλέξει για το ταξίδι η Κέιτ -και παρεμπιπτόντως έφερε τη σχεδιαστική υπογραφή της Ντάνι Μινόγκ- προέκυψε "ακατάλληλο για τέτοιες καιρικές συνθήκες".

Συγκεκριμένα, καθώς η νεαρή δούκισσα μιλούσε με κάποιον από τους ανθρώπους που τους υποδέχτηκαν, τα μποφόρ φούσκωσαν τη φουστίτσα της και τη σήκωσαν τόσο ψηλά που φάνηκε το κυλοτάκι της πριν προλάβει εκείνη να την κατεβάσει.

Η Κέιτ φυσικά έκανε σαν να μη συμβαίνει τίποτα και συνέχισε την κουβέντα της όμως, όπως μπορείτε ξεκάθαρα να ακούσετε και στο βίντεο που ακολουθεί, τα φλας έβγαλαν φωτιά και τα ντοκουμέντα μένουν αδιάσειστα.

Όλοι οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τη στιγμή, με ένα πρακτορείο από την Αυστραλία συγκεκριμένα να καμαρώνει για τη μοναδική λήψη που έχει όπου φαίνεται ξεκάθαρα το εσώρουχο της πριγκίπισσας.

Στη συνέχεια, το ζεύγος προχώρησε στους εσωτερικούς χώρους του αεροδρομίου και σε χρόνο μηδέν η Κέιτ εμφανίστηκε με άλλο ντύσιμο.

Για να προλάβει τυχόν άλλο παρόμοιο περιστατικό, η Κέιτι φόρεσε ένα απλό τζινάκι ενώ σε καμία περίπτωση δεν έβγαλε το χαμόγελο από το πρόσωπό της.

Δίπλα της, ο Γουίλιαμ περπατούσε επίσης χαμογελαστός –αν και εμφανώς κουρασμένος- χαιρετώντας τον κόσμο που τους επευφημούσε.

Επεισοδιακό το υπερατλαντικό ταξίδι για τους πρίγκιπες που ίσως πρέπει πια να αναθεωρήσουν τους χαλαρούς τρόπους με τους οποίους κινούνται.

Κατά τα άλλα, σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έκανε "επιδρομή" στα γραφεία του περιοδικού "Closer" στο Παρίσι προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για την ταυτότητα του φωτογράφου που τράβηξε τις γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ. Χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Οι γαλλικοί νόμοι περί ελευθερίας του Τύπου προστατεύουν σε κάθε περίπτωση τον φωτογράφο αν δεν θέλει να εμφανιστεί, οπότε τα πράγματα δεν είναι απλά.

Ζ. Κ.