Πού κοιμήθηκαν το βράδυ της επετείου τους οι πρίγκιπες;

04.05.2012
Λίγες μέρες μετά την πρώτη επέτειο του πριγκιπικού γάμου, αποκαλύφτηκε ακριβώς που πέρασε το ζεύγος εκείνο το βράδυ. Και πόσο πλήρωσαν γι' αυτό!


Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) και η Κέιτ (Kate) γιόρτασαν τον πρώτο χρόνο του γάμου τους στον… γάμο πρώην συμμαθήτριας της δούκισσας του Κέιμπριτζ (duchess of Cambridge).

Συγκεκριμένα, η Χάνα Γκίλινχαμ (Hannah Gillingham) παντρεύτηκε στην εκκλησία του Σεντ Άντριους στο Γουίνγκφιλντ και αφού οι γαλαζοαίματοι προσκεκλημένοι αποφάσισαν να παραβρεθούν, κάπου έπρεπε να περάσουν και το βράδυ τους, αφού έκαναν όλο αυτό το ταξίδι.

Άσε που λόγω και της ημέρας οι πρίγκιπες θέλησαν να το ρίξουν και λίγο έξω…

Όμως, με δεδομένες τις περιορισμένες επιλογές στην περιοχή, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έμειναν στο γραφικό πανδοχείο –με το πολύ ταιριαστό για την περίπτωση όνομα- "Crown Inn" επάνω από μία τοπική παμπ.

Οι ιδιοκτήτες του πανδοχείου, γνώριζαν ότι κάποιοι "σπουδαίοι" αναμένονταν αργά το βράδυ, αλλά δεν ήξεραν περισσότερες λεπτομέρειες.

Έτσι, αργά το βράδυ, αφού είχε τελειώσει και η δεξίωση του γάμου, το ζεύγος έκανε την εμφάνισή του στο Crown Inn όπου οδηγήθηκαν στο δωμάτιο του Κύκνου (Swan Room) έναντι $165 (€203) το βράδυ.

Σύμφωνα με το σάιτ του πανδοχείου, το συγκεκριμένο δωμάτιο προσφέρει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι με ουρανό, σεντόνια από αιγυπτιακό βαμβάκi (!) καθώς και ένα ιδιωτικό μπάνιο με μια "εντυπωσιακή μπανιέρα που χωράει άνετα δύο ανθρώπους".

Την επόμενη μέρα, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ βγήκαν από το δωμάτιο σχετικά αργά, πήραν το πρωινό τους στον γεμάτο λουλούδια κήπο του πανδοχείου και έφυγαν για το σπίτι τους, όπου λέγεται ότι είχαν προγραμματίσει ένα πολύ ρομαντικό δείπνο για το βράδυ.

Στο πανδοχείο αυτό έμεινε επίσης η αδελφή της πριγκίπισσας, Πίπα (Pippa), η οποία λέγεται ότι τον τελευταίο καιρό είναι κάπως μπερδεμένη με τον ρόλο της ως "ημι-γαλαζοαίματης".

Κατά τα άλλα, αυτές τις μέρες αναμένεται μία ενδιαφέρουσα (!) δημοπρασία όπου μεταξύ άλλων βασιλικών κειμηλίων βγαίνει στο σφυρί ένα από τα 650 κομμάτια της τούρτας που είχαν προσφέρει στους καλεσμένους τους οι πρίγκιπες πριν από έναν χρόνο!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα