Με... γάμο γιόρτασαν τον γάμο τους οι πρίγκιπες

30.04.2012
Στις 29 Απριλίου 2011 η Κέιτ (Kate) ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του πρίγκιπά της. Ακριβώς έναν χρόνο μετά το ζευγάρι ξαναβρέθηκε στην εκκλησία.

Την πρώτη επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν οι πρίγκιπες ιδιωτικά –όπως είχε ανακοινώσει το παλάτι- όμως το πρόγραμμα περιελάμβανε και μια επίσημη εμφάνιση. Σε γάμο πάλι…

H Κέιτ και ο Γουίλιαμ (William) παραβρέθηκαν στον γάμο της πρώην συμμαθήτριας της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Χάνα Γκίλινχαμ (Hannah Gillingham) που έγινε στην εκκλησία του Σεντ Άντριους στο Γουίνγκφιλντ.

Μαζί με το πριγκιπικό ζεύγος ήταν και η αδελφή της Κέιτ, Πίπα (Pippa), η οποία σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα δεν μπορεί να κουμαντάρει την αντιμετώπισή της ως "ημι-γαλαζοαίματης" από τα ΜΜΕ.

"Έλαμπαν και οι δύο και καθώς διέσχιζαν την εκκλησία για να σταθούν κοντά στο ιερό, γύρισαν όλα τα κεφάλια να τους χαζέψουν", μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Όσο για την εμφάνιση της πριγκίπισσας; Η Κέιτ επέλεξε το μπλε δαντελένιο φόρεμα που είχε φορέσει στο καλοκαιρινό της ταξίδι στον Καναδά. Τότε το είχε συνδυάσει με αξεσουάρ στο χρώμα του δέρματος, ενώ αυτή τη φορά επέλεξε μπλε παντού.

Μετά το μυστήριο, το ζεύγος επέστρεψε γραμμή στο σπίτι τους στην εξοχή της Ουαλίας.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα