Τζένιφερ Χάντσον: "Κανείς δεν ήθελε αυτό τον γάμο"

24.04.2012
Μία από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής της αναγκάστηκε να βιώσει ξανά η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια στην αίθουσα του δικαστηρίου.


Η Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson) κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη του γαμπρού της, Γουίλιαμ Μπαλφούρ (William Balfour), ο οποίος κατηγορείται ότι το 2008 σκότωσε τη μητέρα της, Νταρνέλ Ντόναλντσον (Darnell Donaldson), τον αδελφό της, Τζέισον (Jason) και τον 7χρονο ανιψιό της, Τζούλιαν Κινγκ (Julian King).

Με ταραχή που δεν μπορούσε να κρύψει, η 30χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε πως όλοι στην οικογένεια προσπαθούσαν να πείσουν την αδελφή της, Τζούλια (Julia) να μην παντρευτεί τον Γουίλιαμ, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα.

"Δεν μας άρεσε ο τρόπος με τον οποίο της φερόταν. Της έλεγα ξανά και ξανά να μην τον παντρευτεί", κατέθεσε συγκινημένη η Τζένιφερ συμπληρώνοντας πόσο ευτυχισμένη νιώθει που είχε δει την οικογένειά της μια εβδομάδα πριν από το μακελειό.

"Είχαμε βρεθεί εκτάκτως και περάσαμε τέλεια. Ήταν η μαμά μου, ο αδελφός μου, η αδελφή μου και ο σκύλος μου", εξήγησε η Χάντσον και αφού συμπλήρωσε ότι πέρασαν αρκετή ώρα παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ζήτησε ένα μικρό διάλειμμα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Μπαλφούρ, ο οποίος παρόλο που βρισκόταν σε διάσταση με την αδελφή της Τζένιφερ Χάντσον, τη ζήλευε παθολογικά, την είχε απειλήσει επανειλημμένα ότι αν δεν τον δεχόταν πίσω, θα τη σκότωνε, αλλά θα σκότωνε πρώτα την οικογένειά της.

Και φαίνεται ότι –χωρίς να έχει αποδειχτεί βέβαια, ακόμη- έτσι έκανε, σκοτώνοντας τη μητέρα και τον αδελφό της Τζούλια και της Τζένιφερ μέσα στο πατρικό τους, ενώ τον γιο της λίγο πιο μακριά μέσα στο φορτηγάκι του.

Φυσικά, η δίκη βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και η ετυμηγορία αναμένεται με αγωνία.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα