Η Πίπα "ξέφυγε" και θα το πληρώσει!

24.04.2012
Το έξαλλο σαββατοκύριακο που πέρασε η μικρή αδελφής της πριγκίπισσας Κέιτ (Kate) στο Παρίσι μπορεί να της κοστίσει πολύ παραπάνω από λίγη κακή δημοσιότητα!


"Κίτρινη κάρτα" λέγεται ότι έδειξε το παλάτι στην Πίπα Μίντλετον (Pippa Middelton) εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την έντονη δυσαρέσκεια της βασιλικής οικογένειας στις πρόσφατες… πομπές της.
Άλλη μία… στραβή και οι επιπτώσεις θα είναι πολύ σοβαρές για την άτακτη νεαρά!

Η 27χρονη υπεύθυνη εκδηλώσεων βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα καλεσμένη σε ένα πάρτι αλλά το παράκανε και το παλάτι ανέλαβε να τη βάλει στη θέση της, την οποία προφανώς είχε ξεχάσει.

Γνωστή για τον άστατο χαρακτήρα της, η Πίπα εθεάθη με τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικούς άντρες μέσα στο εν λόγω "καυτό" σαββατοκύριακο ενώ απαθανατίστηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο με τρεις νεαρούς, ένας εκ των οποίων έβγαλε όπλο και απείλησε φωτορεπόρτερ.

Κάνοντας πλάκα φυσικά, αλλά και το χιούμορ –ειδικά όταν πρόκειται για συγγενείς έστω και εξ αγχιστείας γαλαζοαίματων- έχει τα όριά του.

Έτσι, μετά τη σύσταση που της έγινε για τον φόβο του να της κολλήσει η "ρετσινιά" και να αποκτήσει "κακή φήμη", η Πίπα έτρεξε στο πατρικό της και στην αγκαλιά της μαμάς Κάρολ (Carole) η οποία λέγεται ότι τη συμβούλεψε να "εξαφανιστεί" από τα κοινά για λίγο καιρό μέχρι να "καταλαγιάσει το κακό". Δεν έχει και άδικο η μανούλα.

Στο μεταξύ η Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (William) ετοιμάζονται να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους στις 29 Απριλίου.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι έναν χρόνο πριν η Πίπα Μίντλετον έκλεψε "καρδιές" στον ρόλο της κυρίας επί των τιμών δίπλα στην αδελφή της, φορώντας ένα εντυπωσιακό, εφαρμοστό λευκό φόρεμα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα