Επιτέλους, ντύθηκε νυφούλα η Κιμ Καρντάσιαν

22.08.2011
Ω, ναι, την παντρέψαμε τελικά την Κιμ Καρντάσιαν (Κim Kardashian)! Η 30χρονη τιβί σταρ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο μπασκετμπολίστα της καρδιάς της Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) σε μια χλιδάτη τελετή το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο ήλιος έδυε!

Ω, ναι, την παντρέψαμε τελικά την Κιμ Καρντάσιαν (Κim Kardashian)! Η 30χρονη τιβί σταρ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο μπασκετμπολίστα της καρδιάς της Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) σε μια χλιδάτη τελετή το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο ήλιος έδυε!

Στη ρομαντική τελετή τα βλέμματα κέρδισε όπως ήταν φυσικό η νυφούλα με το "Vera Wang" νυφικό της που είχε χρώμα λευκό, παρά τις εικασίες πολλών για κάτι πιο χρωματιστό.

Τη νύφη παρέδωσε ο πατριός της Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) ενώ η Κιμ έλαμψε στο στράπλες νυφικό της με τα μαλλιά πιασμένα ψηλά σε κότσο και με το πέπλο να καλύπτει το πρόσωπο της νύφης μέχρι τη στιγμή που συνάντησε τον καλό της στο τέλος του νυφικού διαδρόμου στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Το πέπλο της Κιμ στηριζόταν σε ένα μεγάλο διαμαντένιο headband που στόλιζε το μέτωπό της σαν άλλη αρμένισσα πριγκίπισσα, ενώ το στράπλες νυφικό είχε μεγάλη μπάσκα στη μέση και ήταν κεντημένο στο χέρι με δαντέλα "Chantilly" ενώ το φουρό του νυφικού ήταν από τούλι και με μεγάλο όγκο τη στιγμή που η ουρά ξεπερνούσε σε χλιδή και μάκρος ακόμα και εκείνη της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Τα γοβάκια της νύφης ήταν δημιουργία του σχεδιαστή "Guiseppe Zanotti" ενώ οι βέρες που φόρεσε το ζευγάρι σχεδιάστηκαν αποκλειστικά από την καλή φίλη της οικογένειας Καρντάσιαν "Lorraine Schwartz" που είχε σχεδιάσει και το υπέρλαμπρο μονόπετρο της Κιμ.

Το κοστούμι του γαμπρού ήταν δημιουργία "Ermenegildo Zegna" με λευκό σακάκι και πουκάμισο και μαύρο παντελόνι!


Από τους 440 καλεσμένους του 30λεπτου μυστηρίου- η Κιμ αναγκάστηκε να ακυρώσει το κάλεσμα σε 50 άτομα λόγω έλλειψης χώρου και τη "νύφη" πλήρωσαν κυρίως συγγενείς και φίλοι του πατριού της- ξεχώρισαν οι πιο επώνυμοι: ο Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest), η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan), η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria), το πρώην ''Spice Girl'' Mel B, η Σερένα Γουίλιαμς (Serena Williams) καθώς και η τραγουδίστρια Αβρίλ Λαβίνγκ (Avril Lavigne). Άπαντες οι καλεσμένοι πέρασαν από ανιχνευτές μετάλλων και άφησαν στην είσοδο τα κινητά τους τηλέφωνα και τις φωτογραφικές τους μηχανές.

Μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε η δεξίωση, στην οποία η Καρντάσιαν εμφανίστηκε με δεύτερο λευκό φόρεμα τύπου γοργονέ από τη "Vera Wang" και πάλι με περισσότερη "Chantilly" δαντέλα στο μπούστο και πέταλα από οργάντζα φτιαγμένα στο χέρι για την φούστα του φορέματος.

Το νεόνυμφο ζευγάρι χόρεψε το τραγούδι "Angels" και κατόπιν το τραγούδι "Let's stay together forever", τα οποία τραγούδησε ζωντανά για εκείνους ο Ρόμπιν Θικ (Robin Thicke).


Τόσο η Κιμ όσο και ο 26χρονος Κρις έγραψαν μόνοι τους γαμήλιους όρκους τους. Ο χριστιανός Χάμφρεϊς μίλησε για το πόσο αγάπησε την Κιμ για το ήθος και την εργατικότητά της ενώ και οι δύο μίλησαν για όσα τους έκαναν να ερωτευτούν!

Η γαμήλια τούρτα φημολογείται πως έφτασε σε κόστος τα 15.000 με 20.000 δολάρια και ήταν πιστό αντίγραφο της γαμήλιας τούρτας του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της αγαπημένης του Κέιτ.

Οι δύο μεγάλες αδερφές της Κιμ, η 32χρονη Κούρτνεϊ και η 27 Κλόε ήταν κυρίες επί των τιμών ντύθηκαν στα λευκά με φόρεμα που θύμιζε εκείνο της Πίπα Μίντλετον ενώ οι δύο μικρότερες ετεροθαλείς αδερφές της Κιμ, η Κένταλ και η Κάιλι (Kylie) καθώς και η αδερφή του Χάμφρεϊς, Κάιλα (Kaela) ήταν παράνυμφοι! Όλες οι παράνυμφοι ήταν ντυμμένες με ιβουάρ "Vera Wang" φορέματα, τη στιγμή που ο 22 μηνών ανηψιός της Κιμ, ο μικρός Μέισον (Mason) έφερε τις βέρες!


Πάντως, το γλέντι δεν σταματά εδώ! Το νεόνυμφο ζευγάρι θα απολαύσει ακόμα μία γαμήλια δεξίωση στη Νέα Υόρκη αυτή τη φορά σε 11 ημέρες! Και γιατί να μην το γιορτάσουν. Η Κιμ θα βάλει στην τσέπη της περί τα 1,5 εκατομμύρια δολάρια από την αποκλειστική διάθεση των φωτογραφιών του γάμου στο περιοδικό "People"!

Η Κιμ και ο αντρούλης της δεν θα απολαύσουν προς το παρόν το γαμήλιο ταξίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι ο μήνας του Μέλητος μεταφέρεται για του χρόνου το καλοκαιράκι! Μακάρι ο γάμος να κρατήσει μέχρι τότε! Σκέψου απλά πως στο εν λόγω κτήμα του Μοντεσίτο είχε προγραμματιστεί να γίνει ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ με το Μπεν Άφλεκ το 2003, ο οποίος ακυρώθηκε μόλις 3 ημέρες πριν την πραγματοποίησή του.


Από την Κατερίνα Πατούλια! Να ζήσει η Κιμ και Κρις της!