Μοιραράκη: πουλάει τα χαλιά του γάμου για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

04.07.2011
Βιαστήκαμε να κρίνουμε και να κατακρίνουμε την Δέσποινα Μοιραράκη και τις 40 μπουχάρες που είχε στρώσει για το γάμο της. Η νιόπαντρη άπαξ κι επέστρεψε από το γαμήλιο ταξίδι της αποφάσισε να αναλάβει φιλανθρωπική δράση

Βιαστήκαμε να κρίνουμε και να κατακρίνουμε την Δέσποινα Μοιραράκη και τις 40 μπουχάρες που είχε στρώσει για το γάμο της. Η νιόπαντρη άπαξ κι επέστρεψε από το γαμήλιο ταξίδι της αποφάσισε να αναλάβει φιλανθρωπική δράση και να εκμεταλλευτεί το γάμο της προς όφελος της κοινωνίας.

Να προσφέρει βρε αδελφέ χρήματα σε κόσμο που τα έχει ανάγκη. Και δεν είναι μόνο εκείνοι που πλερώθηκαν καλά τη μέρα του γάμου, για να στήσουν το υπερθέαμα που είδαμε. Η Μοιραράκη αποφάσισε να πουλήσει τις μπουχάρες του γάμου (περίπου 40 στον αριθμό) και τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Δύο στην Αθήνα κι δύο στη Θεσσαλονίκη. Και μάλιστα η νύφη, αν και ανεκτίμητης συναισθηματικής (και υλικής αξίας) τα χαλιά, τα πουλάει σε καταπληκτικές τιμές.

Το μόνο χαλί που δεν θα δώσει είναι αυτό που πάνω ήταν η Αγία Τράπεζα. «Για εμάς είναι ιερό» είπε στην Espresso η "βασίλισσα της μπουχάρας". Επίσης, το ζευγάρι στο γάμο του ζήτησε από τους καλεσμένους αντί για δώρα, να καταθέσουν τον οβολό τους για τα τέσσερα αυτά ιδρύματα. Και τη μέρα εκείνη μάζεψε, όπως είπε η ίδια, το ποσό των 240 χιλιάδων ευρώ. Όχι παίζουμε.