Ένα μοντέλο για τον μικρό πρίγκιπα

29.06.2011
Όσο σταθερός υπήρξε στα ερωτικά του τα τελευταία χρόνια ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William), άλλο τόσο ασταθής παραμένει ακόμη ο μικρός αδελφός του.


Όσο σταθερός υπήρξε στα ερωτικά του τα τελευταία χρόνια ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William), άλλο τόσο ασταθής παραμένει ακόμη ο μικρός αδελφός του.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει έρθει "ύποπτα" κοντά με την αδελφή της νυφούλας του και ο Χάρι (Harry) φέρεται να "κάνει παιχνίδι" με άλλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun", ο τρίτος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο πρίγκιπας και το 25χρονο μοντέλο Φλόρενς Μπρουντενέλ-Μπρους (Florence Brudenell-Bruce) είναι ζευγάρι.

Οι δύο νέοι, φαίνεται ότι είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια αλλά τον τελευταίο καιρό είδαν ο ένας τον άλλο… διαφορετικά!

Μάλιστα, ο 26χρονος Χάρι εθεάθη επανειλημμένα την τελευταία εβδομάδα να μπαίνει στο 2,5 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών σπίτι της Φλόρενς στο δυτικό Λονδίνο.

"Είναι διασκεδαστική, ξανθιά και πολύ όμορφή", αποκαλύπτουν φίλοι του μικρού πρίγκιπα και του μοντέλου που "ειδικεύεται" στις φωτογραφήσεις εσωρούχων και μαγιό!

Εκτός από το μόντελινγκ, η νεαρή Φλόρενς έχει κάνει μια σύντομη εμφάνιση σε μια ταινία του Μπόλιγουντ και διατηρεί ένα ζωηρό ενδιαφέρον προς την τέχνη.

"Το μόντελινγκ και ο κινηματογράφος είναι το επάγγελμά μου, αλλά έχουν τρελά σκαμπανεβάσματα. Η τέχνη από την άλλη πλευρά είναι κάτι σταθερό που προσπαθώ να έχω πάντα στη ζωή μου", είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξη η νεαρά, τονίζοντας ότι κάθε φορά που τελειώνει μια δουλειά, επιστρέφει στο σπίτι με ένα νέο έργο τέχνης.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες μέρες έχει προκληθεί σάλος με το εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού "Newsweek" που φιλοξενεί μια τεχνικά επεξεργασμένη φωτογραφία της μητέρς του Χάρι, πριγκίπισσας Νταϊάνα (Diana), όπως πιθανόν να ήταν σήμερα στα 50 της χρόνια δίπλα στην καινούρια της νυφη, Κέιτ (Kate).

Ζωή Κίττα