Ανδρέας Βούλγαρης: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους Alcatrash (Αυτός με Μουτσινά- Εκείνοι με Θεοδωρίδου)

19.10.2024
Ανδρέας Βούλγαρης: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους Alcatrash (Αυτός με Μουτσινά- Εκείνοι με Θεοδωρίδου)
Του γκρουπ το έδειξε με μια φωτό λίγες ώρες πριν από εκείνον και είναι γεγονός

Ξεκίνησαν μια παρέα φίλων από την Πάτρα να κυνηγήσουν το όνειρό τους για μια καριέρα στον χώρο της μουσικής. Και κατάφεραν πολλά. Αλλά τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα του διαχωρισμού του συγκροτήματος των Alcatrash the Band.

Πρώτα και έμμεσα το ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι Alcatrash με μια φωτό των τριών πια, χωρίς τον Ανδρέα Βούλγαρη για να ανακοινώσουν τη συνέχιση της συνεργασίας τους με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και αυτόν τον χειμώνα στην Ακτή Πειραιώς. Φυσικά οι fans το κατάλαβαν και αμέσως ξεκίνησαν να ρωτάνε στα σχόλια που είναι ο Ανδρέας, τι συμβαίνει και αν αποχώρησε από το γκρουπ.

Την απάντηση έδωσε ο ΄ίδιος (που θα είναι στη βραδινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και αυτό είναι επίσης επίσημο) αρκετε΄ς ώρες αργότερα με ένα δικό του αρκετά συναισθηματικό ποστ -κι ενώ οι υπόλοιποι του γκρουπ δεν έδωσαν καμιά απάντηση στο official account τους ακόμα- γράφοντας:

«10 χρόνια Alcatrash και συγκινούμαι για όλο αυτό που έζησα προσωπικά αλλά και καλλιτεχνικά!! Μέσα από την μπάντα αυτή επικοινώνησα συναισθηματικά αλλά και καλλιτεχνικά με 3 ανθρώπους με τους οποίους καταφέραμε να γίνουμε καλοί φίλοι και να επικοινωνήσουμε τα όνειρα μας και την μουσική μας στον κόσμο!! Κι σταθήκαμε τυχεροί γιατί λάβαμε αγάπη, πάρα πολλή αγάπη, από τον κόσμο! Γεμάτος εμπειρίες αλλά κυρίως ευγνωμοσύνη για όλη αυτήν την διαδρομή, ήρθε η ώρα για μένα να κλείσω αυτόν τον κύκλο» έγραψε αρχικά ο Ανδρέας Βούλγαρης.

«Όταν τα πράγματα στη ζωή μου παύουν να μου δίνουν χαρά, αν δεν μπορώ να τα αλλάξω, έχω μάθει να αποχωρώ! Σε καμία περίπτωση δεν μου δίνει στεναχώρια, ποτέ δεν μου έδωσε. Η χαρά είναι προσωπική υπόθεση και έτσι θα την ψάξω σε αλλά μονοπάτια, πιο προσωπικά, πιο δικά μου!!! Οι ALCATRASH είναι μια αγάπη που δεν θα τελειώσει ποτέ για εμένα. Ευχαριστώ Πέτρο, Σταύρο, Κωνσταντίνε για όλα! Εσείς ξέρετε».

Τελευταία τροποποίηση στις 19.10.2024 - 08:02