Γιώργος Λιάγκας: «Συγγνώμη, από όλους όσοι χθες στεναχώρησα, προκάλεσα, θύμωσα… Συγγνώμη»

11.10.2024
Γιώργος Λιάγκας: «Συγγνώμη, από όλους όσοι χθες στεναχώρησα, προκάλεσα, θύμωσα… Συγγνώμη»
Ήταν μια αναμενόμενη δημόσια απολογία και μια χρωστούμενη συγγνώμη

Δεν είχαμε αμφιβολία πως από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του «Το Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα θα απολογηθεί δημόσια και ανοιχτά για την τεράστια αστοχία τους χθες να αναφερθούν σε άσχετα με τον τραγικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ lifestyle λεπτομέρειες για το σπίτι του, το κόστος ενοικίασης και άλλα τέτοια εντελώς αχρείαστα ρεπορτάζ την ώρα που ένας νέος άνθρωπος, μόλις 31 ετών έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή.

Και όντως ο Γιώργος Λιάγκας που έχει δεχτεί μια τεράστια επίθεση εναντίον του από χθες το πρωί από όλες τις πλευρές και ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων, σήμερα με χαμηλούς τόνους, απολογήθηκε δημόσια και ζήτησε συγγνώμη για το μεγάλο λάθος του.

«Επειδή ποτέ δεν έχω κρυφτεί στη ζωή μου θέλω να σας πω δύο λόγια. Έκανα και μία ανάρτηση χθες αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, όταν είδα τις αντιδράσεις για κάτι που έγινε εδώ εχθές το πρωί. Έκανα μια ανάρτηση άμεσα. Από την άλλη επειδή δεν οφείλετε όλοι να βλέπετε τα social media πρέπει και σεβόμενος τους τηλεθεατές αυτής εδώ της εκπομπής να πω δυο λόγια.

Μπροστά στο χαμό ενός ανθρώπου υπάρχει σύνθλιψη της οποιαδήποτε σχέσης, του συναισθήματος και οτιδήποτε. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, αλλά δεν θα πω καμία. Το λάθος που έκανα χθες –το παίρνω όλο πάνω μου- ξεπερνάει κάθε δικαιολογία. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ! Και θέλω να σας παρακαλέσω οποιαδήποτε δικαιολογημένη αντίδραση θυμού και οργής να περιοριστεί σε μένα και να αφήσετε έξω τους συνεργάτες και το περιβάλλον μου.

Ήταν μια λανθασμένη δημοσιογραφική εκτίμηση, σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ σε κάποια στοιχεία, που δεν συνεισέφεραν τίποτα στο ρεπορτάζ, όταν υπήρχε ο χαμός ενός ανθρώπου. Το σκεφτόμουν χθες το βράδυ, δεν κοιμήθηκα, όταν 2-3 εβδομάδες πριν είχε καεί το σπίτι μου και είχα πει ότι δεν είναι δυνατόν ένα δράμα για κάποιον άνθρωπο –να καίγεται το σπίτι του- να γίνεται lifestyle ρεπορτάζ.

Σας έψεξα τότε και τελικά έπεσα σε πολύ μεγαλύτερη παγίδα, διότι εδώ μιλάμε για μια ανθρώπινη ζωή που έφυγε. Ήταν λάθος μου μεγάλο. Λυπάμαι πάρα πολύ και είμαι συντετριμμένος που αμαυρώσαμε μια μέρα αφιερωμένη στη μνήμη ενός ανθρώπου. Συγγνώμη λοιπόν, από όλους όσοι χθες στεναχώρησα, προκάλεσα, θύμωσα… Συγγνώμη!» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη δημόσια απολογία του για αυτή την αστοχία.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.10.2024 - 11:49