Γεωργίου-Χριστοδούλου: Αντί για μπομπονιέρες το ζευγάρι έδωσε τα χρήματα σε ίδρυμα!

Γεωργίου-Χριστοδούλου: Αντί για μπομπονιέρες το ζευγάρι έδωσε τα χρήματα σε ίδρυμα!
Μια πολύ όμορφη κίνηση

Το ότι ο Ανδρέας Γεωργίου και η σύζυγός του πια, Σιμώνη Χριστοδούλου πραγματικά δεν τσιγκουνεύτηκαν τα χρήματα στη διοργάνωση του 4ήμερου γάμου τους (δεν έχει τελειώσει, απόψε το βράδυ γίνεται και after wedding party) φάνηκε από όλα όσα επέλεξαν να κάνουν για να το γιορτάσουν όπως ακριβώς το ονειρευόντουσαν.

Από το πλήθος των καλεσμένων –λαός και κόσμος- τον Κωνσταντίνο Αργυρό να αναλαμβάνει την διασκέδαση στο γαμήλιο party χθες το βράδυ, τους πολλαπλούς και πολυήμερους εορτασμούς.

Στο πάρτυ το ζευγάρι, που σχεδόν όλο το βράδυ ήταν αγκαλιά, άλλαξε ρούχα με τον γαμπρό Ανδρέα να φοράει μαύρο πουκάμισο και παντελόνι και τη νύφη να αλλάζει σε ένα σέξι μίνι φόρεμα με κρόσια. Και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τους τραγουδάει το "Ποιός να συγκριθεί μαζί σου".

Όμως έκαναν και κάτι πολύ σημαντικό. Επέλεξαν αντί για μπομπονιέρα ότι θα ξόδευαν –και παραπάνω απ’ ότι θα ξόδευαν- να το δωρίσουν σε ένα Ίδρυμα της Κύπρου που φροντίζει παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Έτσι όλοι οι καλεσμένοι που έφταναν στη δεξίωση σε έναν χώρο που διαμορφώθηκε ειδικά για τον γάμο τους με σειρές φωτάκια παντού και κρεμαστά πλεκτά φαναράκια, με χρωματισμούς του πράσινου του λευκού και του σωμόν παντού, στη θέση τους έβρισκαν κι ένα σημείωμα αγάπης και προσφοράς που έγραφε:

«Αγαπημένοι μου Ανδρέα και Σιμώνη
Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την πράξη αγάπης σας σε αυτή την όμορφη μέρα της ζωής σας.
Η απόφασή σας να στηρίξετε τους Μικρούς μας Ήρωες, τα παιδάκια μας που δίνουν τη μάχη τους στο παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου μας γεμίζει δύναμη και ελπίδα.
Να είστε σίγουροι ότι η ενέργειά σας στέλνει αγάπη και φως σε κάποιους που αυτές τις ώρες τα χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.
Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου που στέλνετε απόψε το μήνυμα ότι αυτά τα παιδάκια και οι οικογένειές τους δεν παλεύουν μόνοι. Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας χαρίσει ότι επιθυμείτε.
Με αγάπη Λουκάς Φουρλάς
*Αντί μπομπονιέρας επιλέξαμε να στηρίξουμε το ίδρυμα Μικροί Ήρωες»

ANDREAS_GEORGIOU_SIMWNI_XRISTODOULOU_KINISSI_ANTHRWPIAS_STON_GAMO_TOUS_4_aa914.jpeg

Τελευταία τροποποίηση στις 02.09.2024 - 04:46