Selena Gomez: Με μια σειρά απο selfies έδωσε απάντηση στα επικριτικά σχόλια για τις πλαστικές επεμβάσεις

Selena Gomez: Με μια σειρά απο selfies έδωσε απάντηση στα επικριτικά σχόλια για τις πλαστικές επεμβάσεις
ΠΗΓΗ:@selenagomez
Σταματήστε να μιλάτε για το πρόσωπό της.

Όσο μεγαλώνουμε, αλλάζουμε και αυτό συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους, σε άλλους πιο αργά, σε άλλους πιο γρήγορα (παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες σε αυτό) και κανείς μας δεν αποτελεί εξαίρεση. Ούτε οι celebrities, είναι η φύση των πραγμάτων..

Μόνο που σε αυτή τι περίπτωση λόγο της έκθεσής και της δημοσιότητάς τους σχεδόν (δυστυχώς) κρίνονται για τα πάντα από το κοινό που τους παρακολουθεί, ακόμα και για τις αλλαγές που εμφανίζουν στο πρόσωπό τους εξαιτίας του…χρόνου. Μια τέτοια περίπτωση είναι και η αγαπημένη μας Selena Gomez, η οποία θα ήθελε πολύ αν όλοι μπορούσαν να σταματήσουν να κάνουν τόσο μεγάλο θέμα για αυτό..

Η απάντηση της Selena Gomez στα επικριτικά σχόλια

Μετά από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, στο οποίο σύγκρινε τον εαυτό της για το πώς ήταν ως έφηβη με το πώς είναι τώρα, στην πραγματικότητα αρνήθηκε να εικάσει για τις πιθανές της επεμβάσεις, αναφέροντας τις μάχες που έχει δώσει με την υγεία της. Η σταρ του "Only Murders in the Building" σχολίασε ευθαρσώς: «Ειλικρινά το μισώ αυτό. Ήμουν σε κορτιζόνη λόγω έξαρσης. Έχω Botox. Αυτό είναι όλο. Αφήστε με ήσυχη». Άλλοι σχολιαστές υποθέτουν ότι "stripes" είναι αυτόματη διόρθωση και εννοούσε "steroids" (κορτιζόνη), που έχει νόημα ως θεραπεία για τη νόσο που είχε (έξαρση του λύκου).

Το Botox, παρεμπιπτόντως, δεν είναι καν καινούργια πληροφορία. Έκανε πλάκα ότι είχε "φρέσκο Botox" στα Βραβεία SAG του 2022 και τον Δεκέμβριο του 2023, αντέδρασε σε έναν σχολιαστή που της έλεγε να διαλύσει τα "εμφυτεύματα" της με ένα απλό, “Χαχαχα έχω κάνει Botox, κοριτσάκι.” Έτσι, ναι, δεν χρειάζεται να εικάζετε, η Gomez μας το είπε η ίδια: κάνει Botox.

Η σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε

Φαίνεται πως, ως απάντηση σε όλα τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της, η Selena δημοσίευσε μια σειρά από selfies στο Instagram, δείχνοντας τις φυσικές διακυμάνσεις στο σχήμα του προσώπου της που συμβαίνουν επειδή…είναι άνθρωπος! “πρόσωπα, φάσεις,” έγραψε στη λεζάντα του post , που την δείχνει στο κρεβάτι, στο αυτοκίνητο, ενώ ετοιμάζεται, με και χωρίς μακιγιάζ, και σε αεροπλάνο. Το αγόρι της, Benny Blanco σχολίασε στην ανάρτηση “πριγκίπισσα του τουρσιού,” που είναι αυτό που λέει το μπλουζάκι της στην πρώτη φωτογραφία. Ας συζητήσουμε ΑΥΤΟ, εντάξει;

{https://www.instagram.com/p/C9_AQgoSRIi/?utm_source=ig_embed&ig_rid=364d3532-4db4-4416-9322-cbe0c2d451e2&img_index=1}

Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή της Selena Gomez, ούτως ή άλλως. Μετά από περίπου τρεις δεκαετίες στην τηλεόραση, έχει προταθεί για το πρώτο της βραβείο Έμμυ. Και, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στο "Emilia Perez," κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στις Κάννες.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.07.2024 - 13:39