Δημήτρης Κόκοτας: Πώς εξελίσσεται η κατάστασή του;

25.07.2024
Δημήτρης Κόκοτας: Πώς εξελίσσεται η κατάστασή του;
Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Στη ΜΑΦ του νοσοκομείου Γεννηματάς εξακολουθεί να νοσηλεύεται από το τέλος Μαρτίου ο Δημήτρης Κόκοτας.

Μετά το έμφραγμα που υπέστη και τον οδήγησε αρχικά στην εντατική και στη συνέχεια στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, χωρίς όμως να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του ως τώρα οι εξελίξεις είναι αργές και όπως έχει γίνει γνωστό για κάθε βήμα θα περνάει μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ήδη σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 4 μήνες που ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται στη μονάδα με τους δικούς ανθρώπους να περνάνε στην κυριολεξία γολγοθά.

«Η κατάσταση είναι η ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στην ΜΑΦ, οι γιατροί κάνουν τις προσπάθειές τους και ο ίδιος κάνει τις προσπάθειές του» αποκάλυψε στην εκπομπή Summer’s Cool η Ματίνα Παγώνη και συνέχισε:

« Δεν έχουμε καμία αλλαγή όσον αφορά στον απεικονιστικό και τον εργαστηριακό έλεγχο. Ο χρόνος θα δείξει. Δεν μπορούμε προς το παρόν να πούμε κάτι παραπάνω.
Ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά μόνο στα επώδυνα ερεθίσματα, δεν έχουμε καμία άλλη εξέλιξη. Δίνουμε χρόνο πολύ στον οργανισμό του, για να ξεκινήσει κάποια στιγμή να αντιδρά περισσότερο. Είναι ένα θετικό στοιχείο η σταθερή κατάσταση, αλλά όσο περνάει ο καιρός πρέπει να ελπίζουμε ότι θα γίνει και κάτι περισσότερο. Θέλει πολύ χρόνο».

Τελευταία τροποποίηση στις 25.07.2024 - 16:57