Αντώνης Ρέμος στο Κατράκειο: «Απόψε είμαι όρθιος γιατί μ’ αγαπάτε κι αυτό δεν αλλάζει. Σας ευχαριστώ»

Αντώνης Ρέμος στο Κατράκειο: «Απόψε είμαι όρθιος γιατί μ’ αγαπάτε κι αυτό δεν αλλάζει. Σας ευχαριστώ»
Αποθέωση από τον κόσμο στο ασφυκτικά γεμάτο Κατράκειο. Τι είπε ο ίδιος;

Κατάμεστο το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας χθες βράδυ στην πρώτη συναυλία του Αντώνη Ρέμου μετά τη δημοσιοποίηση της περιπέτειας που ζει με τη δέσμευση όλης της κινητής και ακίνητης περιουσίας του από την εφορία καθώς ερευνάται για υπόθεση φοροδιαφυγής.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής μετά το πρώτο σοκ μίλησε ο ίδιος στον κόσμο μέσω των Social Media δηλώνοντας πως δε φοβάται τίποτα και δεν έχει να κρύψει τίποτα.

Χθες το βράδυ βγαίνοντας στη σκηνή και έχοντας από κάτω τόσο την οικογένεια και τους φίλους του, όσο και χιλιάδες κόσμου αποφάσισε να πει δυο λόγια δημόσια. Αφού καλησπέρισε όλο τον κόσμο από αυτούς που βρίσκονταν μπροστά στη σκηνή μέχρι και αυτούς που ήταν σκαρφαλωμένοι ψηλά για να βλέπουν προτρέποντάς τους να προσέχουν άρχισε να λέει:

«Νιώθω πραγματικά πάρα πολύ όμορφα που απόψε θα τραγουδήσω, ειδικά απόψε θα τραγουδήσω για εσάς. Θέλω απλά να σας πω…. Δεν έχω να πω πολλά λόγια, ότι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει.

Σε εσάς απλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, ένα αληθινό ευχαριστώ. Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Θα σας πω λοιπόν απλά μόνο μια κουβέντα. Στη ζωή να μη φοβόσαστε τα προβλήματα, να μη φοβόσαστε τις δύσκολες στιγμές.

Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη, αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί απλά να αντέξετε.

Ότι πρόβλημα κι αν έχετε στη ζωή σας που τα πιο μεγάλα προβλήματα είναι τα προβλήματα υγείας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε αρκεί να είμαστε όρθιοι.

Αν είμαστε όρθιοι μη φοβόσαστε τίποτα. Κι απόψε είμαι όρθιος γιατί μ’ αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας και γι’ αυτό είμαι απόψε εδώ.

Είστε όλοι απόψε εδώ. Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι γνωστοί, οι αγαπημένοι άνθρωποι και είμαι εδώ όρθιος γιατί εσείς μ’ αγαπάτε κι εσείς με στηρίζετε κι αυτό δεν αλλάζει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ»

Τελευταία τροποποίηση στις 09.07.2024 - 02:44