Coldplay: Κυκλοφόρησε το video clip που γύρισε το συγκρότημα στο Ηρώδειο

01.07.2024
Coldplay: Κυκλοφόρησε το video clip που γύρισε το συγκρότημα στο Ηρώδειο
COLDPLAY INSTAGRAM
Το video clip του τραγουδιού Feels Like I'm Falling in Love, των Coldplay που γυρίστηκε στο Ηρώδειο κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες και είναι καλύτερο απ' ότι περιμένατε.

Το πέρασμα των Coldplay από την Αθήνα πέρα από την τεράστια επιτυχία των δύο συναυλιών τους θα μείνει στην ιστορία για πάντα.

Το αγαπημένο βρετανικό συγκρότημα παρέμεινε στην Αθήνα μία παραπάνω ημέρα ακριβώς για να κάνει αυτό το γύρισμα που είναι η καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας. Από την παραμονή τους μάλιστα εδώ δημοσίευσαν και βίντεο στο account τους στο Instagram που έδειχνε πόσο πραγματικά η Ελλάδα τους κέρδισε.

Το clip ξεκινάει με την απόδοση των στίχων του τραγουδιού στη νοηματική από τη Νατάσα Οφίλι και tη χορωδία Coro de Manos Blancas που βρέθηκαν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στο Ηρώδειο και συμμετείχαν στο γύρισμα μαζί με περίπου 2.000 θεατές που σίγουρα δε θα ξε΄χασουν ποτέ την ασύλληπτη εμπειρία. Ο Chris Martin και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος μαζί με τα πλάνα από το Ηρώδειο εμφανίζονται περίπου στα 2,5 λεπτά από τα 4,20 που κρατάει συνολικά το εντυπωσιακό ασπρόμαυρο και πολύ ατμοσφαιρικό κλιπ.

Τόσο οι ίδιοι, όσο και ο κόσμος φροάνε φωτάκια που πάλλονται και αναβοσβήνουν με ρον ρυθμό της μουσικής προσφέροντας καταπληκτικές εικόνες με το κλιπ να κλείνει με ένα πανοραμικό πλάνο του καάφωτου αρχαίου θεάτρου, της Ακρόπολης και της πόλης των Αθηνών στο βάθος. Απλά υπέροχο.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.07.2024 - 23:22