Ντάνιελ Νούρκα: Ο νικητής του Survivor και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της Αλβανικής καταγωγής του

30.06.2024
Ντάνιελ Νούρκα: Ο νικητής του Survivor και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της Αλβανικής καταγωγής του
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα ο Ντάνιελ Νούρκα. Ο ηθοποιός και νικητής του Survivor μίλησε για όλα.

Από το πώς πήρε την απόφαση να πει το ναι στην πρόταση που του έγινε για να συμμετάσχει στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μέχρι τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εδώ λόγω της αλβανικής καταγωγής του.

Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι αφοπλιστικά ειλικρινής για όλα:

"Στον τελικό πήγα με πολύ καλή ψυχολογία. Μέσα μου ήμουν ζεν, σε πλήρη ισορροπία. Σκεφτόμουν ότι θα το προσπαθήσω και ο,τι γίνει. Νομίζω αυτό ήταν το κλειδί. ήμουν πλήρως συνειδητοποιημένος με το γεγονός ότι μπορεί να μην το πάρω. Και όσο ήμουν στο παιχνίδι είχα αποδεχτεί το γεγονός ότι μπορεί να γίνει κάτι στη μονομαχία και να φύγω. Όταν φτάνεις στον τελικό είσαι ήδη κερδισμένος" σχολίασε μεταξύ άλλων» είπε ο νικητής του Survivor και συνέχισε:

«Όταν ήρθα στην Αθήνα δεν δυσκολεύτηκα να βρω σπίτι, γιατί έμενα με έναν κολλητό μου. Στη μετάβαση μετά, γιατί το “σπάσαμε”, όταν έψαχνα μετά σπίτι, εκεί μου πήρε λίγο χρόνο. Έπεσα σε κάποιες περιπτώσεις, που μου ζητούσαν όνομα για να κλείσουμε ραντεβού και τους έλεγα Ντάνιελ Νούρκα…

Εντάξει, δεν είναι και πολύ ελληνικό, με ρωτούσαν από πού είμαι, τους έλεγα από την Αλβανία και μου έλεγαν ότι “η σπιτονοικοκυρά δεν θέλει ξένους”. Το κατανοούσα, δεν μπορούσα να το καταλάβω, αλλά έλεγα οκ, άποψή σου, δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Αλλά εντάξει, όταν κάποιος έχει φτάσει 80 χρονών και έχει αυτές τις αντιλήψεις, είναι πολύ δύσκολο να τις αλλάξει στα 80 του».

Στη συνέχεια μίλησε για την εποχή που έζησε στην Ινδία δουλεύοντας ως μοντέλο:

«Δούλεψα 3 μήνες στην Ινδία ως μοντέλο. Νέο Δελχί ήταν η βάση μου. Η Ινδία ήταν χωρισμένη. Δεν υπήρχε η μεσαία τάξη. Δηλαδή, υπήρχε τεράστια ταξική διαφορά. Ή ήσουν πολύ πλούσιος, ή ήσουν πολύ φτωχός. Είδα τεράστια χλιδή, σε καλέσματα, αλλά είδα και πολλή φτώχεια. Είδα τον ορισμό της φτώχειας, όχι το δεν έχω να αγοράσω καινούργιο αμάξι. Άνθρωποι ξυπόλυτοι στους δρόμους, να μην έχουν που να μείνουν, να μην έχουν να φάνε. Επαίτης, εξαθλίωση της ανθρώπινης ζωής» διηγήθηκε και ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Είχα πρακτορείο, το οποίο ήταν συνεννοημένο πρακτορείο εδώ πέρα, το οποίο μου έκλεινε κάποια casting, πήγαινε, με έκλειναν ή δεν με έκλειναν αντιστοίχως και δούλευα. Αλλά, ήταν τρομερή εμπειρία. Ο λόγος που πήγα ήταν να αποκομίσω την εμπειρία. Να σηκωθώ κάποια στιγμή στη ζωή μου να πω: "Πάω στην Ινδία για διακοπές, δεν πρόκειται". Οπότε, είπα: "Άρπαξε την ευκαιρία τώρα και να δουλέψεις"».

Δείτε ολ΄όκληρη τη συνέντευξη του νικητή του Survivor Ντάνιελ Νούρκα στη Μαρία Μπακοδήμου εδώ:

Τελευταία τροποποίηση στις 30.06.2024 - 17:07