Κρουζ προς κουμπάρο: «Η Κέιτι δεν θα πάρει δεκάρα τσακιστή»

04.07.2012
Η 33χρονη Κέιτι Χόλμς (Katie Holmes) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λίγες μέρες πριν κλείσει ο ζάπλουτος ηθοποιός Τομ Κρουζ (Tom Cruise) τα 50 του χρόνια. Ένας από τους λόγους του διαζυγίου φαίνεται να είναι η αντίδραση της Κέιτι στο να κλείσει ο Κρουζ την 6χρονη κόρη τους Σούρι σε μία σκληροπυρηνική οργάνωση της Σαϊεντολογίας. Η φήμη αυτή διαψεύδεται, αλλά το ζεύγος αναμένεται να έχει μια σκληρή μάχη στην οποία θα αποκαλυφθεί σταδιακά ο ρόλος που η αυστηρή εκκλησία της Σαϊεντολογίας έχει παίξει στον χωρισμό τους. Δες βήμα βήμα την κατάρρευση της Κέιτι Χολμς Ο Κρουζ που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ του Χόλιγουντ λέγεται ότι δεν θα δώσει δεκάρα τσακιστή στη Χολμς, κάτι που έχει διασφαλίσει όταν την έβαζε να υπογράψει ένα αυστηρό προγαμιαίο συμβόλαιο το 2006. Να μην ξεχάσουμε το θέμα της Κέιτι με τον κουμπάρο... Η νεαρή ηθοποιός δεν έβλεπε με καθόλου καλό μάτι τη σχέση του Κρουζ με τον κολλητό του φίλο και κουμπάρο, Ντέιβιντ Μίσκαβιτζ (David Miscavige), επίσης φανατικό σαϊεντολόγο!

Η 33χρονη Κέιτι Χόλμς (Katie Holmes) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λίγες μέρες πριν κλείσει ο ζάπλουτος ηθοποιός Τομ Κρουζ (Tom Cruise) τα 50 του χρόνια. Ένας από τους λόγους του διαζυγίου φαίνεται να είναι η αντίδραση της Κέιτι στο να κλείσει ο Κρουζ την 6χρονη κόρη τους Σούρι σε μία σκληροπυρηνική οργάνωση της Σαϊεντολογίας. Η φήμη αυτή διαψεύδεται, αλλά το ζεύγος αναμένεται να έχει μια σκληρή μάχη στην οποία θα αποκαλυφθεί σταδιακά ο ρόλος που η αυστηρή εκκλησία της Σαϊεντολογίας έχει παίξει στον χωρισμό τους.

Ο Κρουζ που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ του Χόλιγουντ λέγεται ότι δεν θα δώσει δεκάρα τσακιστή στη Χολμς, κάτι που έχει διασφαλίσει όταν την έβαζε να υπογράψει ένα αυστηρό προγαμιαίο συμβόλαιο το 2006. Να μην ξεχάσουμε το θέμα της Κέιτι με τον κουμπάρο... Η νεαρή ηθοποιός δεν έβλεπε με καθόλου καλό μάτι τη σχέση του Κρουζ με τον κολλητό του φίλο και κουμπάρο Ντέιβιντ Μίσκαβιτζ (David Miscavige), επίσης φανατικό σαϊεντολόγο!