Στα βράχια ξεπλένει τις πομπές της

03.07.2012
Στα βράχια ρίχτηκε η Ντάνια Λοντόνιο (Dania Londoño) για να ξεπλύνει τις ντροπές της, αυτές που αποκαλύφθηκαν όταν το πρακτορείο συνοδών πολυτελείας που ανήκε, την «έδωσε» στην αστυνομία και την έκανε γνωστή ανά την υφήλιο. Η νεαρή κολομβιανή βρισκόταν στα χέρια της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ και οι αστυνομικοί πράκτορες μπορούσαν άνετα να της κάνουν σωματικό έλεγχο χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν 800 δολάρια, όσα δηλαδή κοστολογούνταν οι υπηρεσίες της! Μετά την περιπέτειά της αυτή, η Ντάνια σκοπεύει να ιδρύσει έναν μη- κερδοσκοπικό οργανισμό προκειμένου να υποστηρίξει εκδιδόμενες γυναίκες. Σημειώστε επίσης πως η διάσημη πλέον Κολομβιανή απέρριψε πρόσφατα πρόταση 500.000 δολαρίων της Vivid Entertainment Group προκειμένου να γυρίσει πορνό, ενώ σύντομα η ζωή της θα βγει στο γυαλί από σειρά τοπικού καναλιού. Διαβάστε επίσης: Μια Ρωσίδα να τη... χτυπάς στα βράχια Με μια σκάλα ανάμεσα στα πόδια της... Αντριάνα, μας «ξεζάντωσες».. Μόνη στην άγρια ... στύση

Στα βράχια ρίχτηκε η Ντάνια Λοντόνιο (Dania Londoño) για να ξεπλύνει τις ντροπές της, αυτές που αποκαλύφθηκαν όταν το πρακτορείο συνοδών πολυτελείας που ανήκε, την «έδωσε» στην αστυνομία και την έκανε γνωστή ανά την υφήλιο.
Η νεαρή κολομβιανή βρισκόταν στα χέρια της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ και οι αστυνομικοί πράκτορες μπορούσαν άνετα να της κάνουν σωματικό έλεγχο χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν 800 δολάρια, όσα δηλαδή κοστολογούνταν οι υπηρεσίες της!
Μετά την περιπέτειά της αυτή, η Ντάνια σκοπεύει να ιδρύσει έναν μη- κερδοσκοπικό οργανισμό προκειμένου να υποστηρίξει εκδιδόμενες γυναίκες.

Σημειώστε επίσης πως η διάσημη πλέον Κολομβιανή απέρριψε πρόσφατα πρόταση 500.000 δολαρίων της Vivid Entertainment Group προκειμένου να γυρίσει πορνό, ενώ σύντομα η ζωή της θα βγει στο γυαλί από σειρά τοπικού καναλιού.