Μια Ρωσίδα να τη... χτυπάς στα βράχια

31.05.2012
Εξώφυλλο στο Γαλλικό Vogue έκανε για τον Ιούνιο το σουπερμόντελ Νατάσα Πόλυ (Natasha Poly), γι΄αυτό αν επισκεφθείτε τη Γαλλία σύντομα, μην απορήσετε που θα δείτε το περιοδικό στα χέρια πολλών ανδρών! Η Νατάσα γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου του 1985 στο Περμ της Ρωσίας και στα δεκαπέντε της ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, όταν βγήκε δεύτερη σε διαγωνισμό ομορφιά στη Μόσχα. Το διεθνές της ντεμπούτο το έκανε το 2005 περπατώντας στην πασαρέλα με δημιουργίες του Emanuel Ungaro. Την ίδια χρονιά περπάτησε σε περισσότερες από 54 επιδείξεις μόδας σε όλο τον κόσμο. Φέτος, μετά την καυτή της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Κανών, η 26χρονη Ρωσίδα έκανε μία σέξι ημίγυμνη φωτογράφηση για το Vogue ανεβάζοντας και άλλο τις μετοχές της στο χρηματιστήριο της μόδας.

Εξώφυλλο στο Γαλλικό Vogue έκανε για τον Ιούνιο το σουπερμόντελ Νατάσα Πόλυ (Natasha Poly), γι΄αυτό αν επισκεφθείτε τη Γαλλία σύντομα, μην απορήσετε που θα δείτε το περιοδικό στα χέρια πολλών ανδρών!

Η Νατάσα γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου του 1985 στο Περμ της Ρωσίας και στα δεκαπέντε της ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, όταν βγήκε δεύτερη σε διαγωνισμό ομορφιά στη Μόσχα. Το διεθνές της ντεμπούτο το έκανε το 2005 περπατώντας στην πασαρέλα με δημιουργίες του Emanuel Ungaro. Την ίδια χρονιά περπάτησε σε περισσότερες από 54 επιδείξεις μόδας σε όλο τον κόσμο.

Φέτος, μετά την καυτή της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Κανών, η 26χρονη Ρωσίδα έκανε μία σέξι ημίγυμνη φωτογράφηση για το Vogue ανεβάζοντας και άλλο τις μετοχές της στο χρηματιστήριο της μόδας.