Χάιντι Κλουμ: Χώρισε για να μην παίξει μπουνιές

24.01.2012
Τους είχαμε πρότυπο και γκρεμίστηκε ο γυάλινος πύργος μας! Ο τόπος βούιξε από το διαζύγιο της Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) και του γνωστού τραγουδιστή Σιλ (Seal) μετά από επτά χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά, δεν είναι πια μαζί. Έκαναν και επίσημη ανακοίνωση και σπάραξε η καρδιά όλων όσων ψάχνουν ΕΝΑΝ γάμο της προκοπής στον πλανήτη Χόλιγουντ. Βέβαια το ζευγάρι – που γνωρίστηκε στη Χαβάη το 2003 και φαινόταν αγαπημένο σε βαθμό κακουργήματος, ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση αυτή. Τα φορτωμένα προγράμματα των δύο επιβάρυναν τις διαφορές τους, ενώ δημοσιεύματα θέλουν τον Σιλ να έχει κομμάτι ευέξαπτο χαρακτήρα, γεγονός που το μοντέλο από την Αυστρία σταμάτησε να ανέχεται πια. Ο Σιλ και η Κλουμ τελείωσαν και μαζί τους το όνειρο ενός αγαπημένου και ευτυχισμένου ζευγαριού… Ο γνωστός τραγουδιστής μόλις την Παρασκευή έκανε το δικό του σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφοντας το μήνυμα "Το τέλος". Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες: Χωρισμός έκπληξη για Χάιντι Κλουμ και Σιλ Χάιντι και Σιλ - Τα αίτια του χωρισμού τους Πήγε σε πάρτι με τις σάρκες έξω Το μπρούμυτα της πάει πολύ Χάιντι Κλουμ - Πάει με τον Καφέ σου Η Χάιντι ξαναγδύθηκε Με νέο άρωμα στην πισίνα

Τους είχαμε πρότυπο και γκρεμίστηκε ο γυάλινος πύργος μας! Ο τόπος βούιξε από το διαζύγιο της Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) και του γνωστού τραγουδιστή Σιλ (Seal) μετά από επτά χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά, δεν είναι πια μαζί. Έκαναν και επίσημη ανακοίνωση και σπάραξε η καρδιά όλων όσων ψάχνουν ΕΝΑΝ γάμο της προκοπής στον πλανήτη Χόλιγουντ.

Βέβαια το ζευγάρι – που γνωρίστηκε στη Χαβάη το 2003 και φαινόταν αγαπημένο σε βαθμό κακουργήματος, ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση αυτή. Τα φορτωμένα προγράμματα των δύο επιβάρυναν τις διαφορές τους, ενώ δημοσιεύματα θέλουν τον Σιλ να έχει κομμάτι ευέξαπτο χαρακτήρα, γεγονός που το μοντέλο από την Αυστρία σταμάτησε να ανέχεται πια.

Ο Σιλ και η Κλουμ τελείωσαν και μαζί τους το όνειρο ενός αγαπημένου και ευτυχισμένου ζευγαριού… Ο γνωστός τραγουδιστής μόλις την Παρασκευή έκανε το δικό του σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφοντας το μήνυμα "Το τέλος".

Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες:

Χωρισμός έκπληξη για Χάιντι Κλουμ και Σιλ

Χάιντι και Σιλ - Τα αίτια του χωρισμού τους

Πήγε σε πάρτι με τις σάρκες έξω

Το μπρούμυτα της πάει πολύ

Χάιντι Κλουμ - Πάει με τον Καφέ σου

Η Χάιντι ξαναγδύθηκε

Με νέο άρωμα στην πισίνα