Μικρή Ολλανδέζα με ζαρτιέρες!

25.11.2011
Μπορεί η μικρή Ολλανδέζα να ανακινεί στο μυαλό μας γλυκές διαφημίσεις γάλακτος του παρελθόντος, η νεαρή όμως – 22χρονη- Ολλανδή Μαρλόες Χορστ (Marloes Horst) σίγουρα θα φέρει στο μυαλό μας καυτές χριστουγεννιάτικες στιγμές! Σ΄αυτό συμβάλλει καθοριστικά και η σέξι φίλη της Βικτόρια Χαλενάροβα (Viktoria Halenarova) με την οποία φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο τα απαραίτητα! Έτσι, αν έχετε από τώρα αρχίσει να σκέφτεστε τι δώρο να κάνετε στην αγαπημένη σας ή τι δώρο θέλετε να ζητήσετε για τα Χριστούγεννα…καιρός να ηρεμήσετε! Και αυτό γιατί η σουηδική εταιρεία εσωρούχων Manor αποκάλυψε τον χριστουγεννιάτικο κατάλογο εσωρούχων και τα μοντέλα που τον προμοτάρουν είναι ικανά να πείσουν και τους πιο συντηρητικούς! Σημειώστε πως η Χορστ συγκαταλέγεται στα super models της Ευρώπης και δεν έχει αφήσει εσώρουχο για εσώρουχο γνωστής εταιρείας που να μην έχει φωτογραφηθεί, ενώ μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν οι γυμνές της φωτογραφίες στο ημερολόγιο της Pirelli! Πρόσφατα μάλιστα η Victoria Secret εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως πλέον η Χορστ συγκαταλέγεται στο δυναμικό της!

Μπορεί η μικρή Ολλανδέζα να ανακινεί στο μυαλό μας γλυκές διαφημίσεις γάλακτος του παρελθόντος, η νεαρή όμως – 22χρονη- Ολλανδή Μαρλόες Χορστ (Marloes Horst) σίγουρα θα φέρει στο μυαλό μας καυτές χριστουγεννιάτικες στιγμές!

Έτσι, αν έχετε από τώρα αρχίσει να σκέφτεστε τι δώρο να κάνετε στην αγαπημένη σας ή τι δώρο θέλετε να ζητήσετε για τα Χριστούγεννα…καιρός να ηρεμήσετε! Και αυτό γιατί η σουηδική εταιρεία εσωρούχων Manor αποκάλυψε τον χριστουγεννιάτικο κατάλογο εσωρούχων και τα μοντέλα που τον προμοτάρουν είναι ικανά να πείσουν και τους πιο συντηρητικούς!

Σημειώστε πως η Χορστ συγκαταλέγεται στα super models της Ευρώπης και δεν έχει αφήσει εσώρουχο για εσώρουχο γνωστής εταιρείας που να μην έχει φωτογραφηθεί, ενώ μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν οι γυμνές της φωτογραφίες στο ημερολόγιο της Pirelli! Πρόσφατα μάλιστα η Victoria Secret εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως πλέον η Χορστ συγκαταλέγεται στο δυναμικό της!