17χρονο και να... καίει

22.11.2011
Η Τέιλορ Μόμσεν (Taylor Momsen) είναι μόλις 17 ετών και τα έχει κάνει όλα στη ζωή της. Γεγονός καθόλου περίεργο αν αναλογιστείτε πως γράφει, τραγουδάει και χορεύει από τότε που πρωτομίλησε και πρωτοπερπάτησε (!). Όχι δεν κάνουμε πλάκα. Το κορίτσι το ταλέντο του οποίου αναδύθηκε μέσα από το Gossip Girl και το ρόλο της Τζένι Χάμφρεϊ, ξεκίνησε την καριέρα του στη σόουμπιζ από τα τρία του μόλις χρόνια. Μετά από κάποια τηλεοπτικά διαφημιστικά, προσγειώθηκε στην ηλικία των επτά χρόνων στη μεγάλη οθόνη συμμετέχοντας στον «Ο κατεργάρη των Χριστουγέννων» του Τζιμ Κάρεϊ και στο «Ήμασταν κάποτε στρατιώτες» με τον Μελ Γκίμπσον. Ακολούθησαν και πολλές άλλες – ανάξιες λόγου- ταινίες μέχρι που ήρθε η μεγάλη στιγμή του «Gossip Girl». Εξαιτίας ωστόσο της ανάρμοστης και προκλητικής της συμπεριφοράς απομακρύνθηκε από τον πέμπτο κύκλο της σειράς και έκτοτε αφοσιώθηκε στη μουσική της καριέρα με το συγκρότημά της, The Pretty Reckless. Το καλοκαίρι που μας πέρασε την απολαύσαμε σε ποικίλες στάσεις και με ποικίλα ενδύματα (τραγουδούσε με γκόθικ ενδυμασίες, με υπερβολικά κοντές φούστες, ακόμη και με το σουτιέν, ενώ σε μια συναυλία της στη Βαρκελώνη πολλές θαυμάστριές της την άρπαξαν ημίγυμνες και την… χάιδευαν μπροστά σε κάμερες κ.ά). Τώρα, άτακτη Τέιλορ φωτογραφίζεται με εσώρουχα για την συλλογή της Samantha Thavasa.

Η Τέιλορ Μόμσεν (Taylor Momsen) είναι μόλις 17 ετών και τα έχει κάνει όλα στη ζωή της. Γεγονός καθόλου περίεργο αν αναλογιστείτε πως γράφει, τραγουδάει και χορεύει από τότε που πρωτομίλησε και πρωτοπερπάτησε (!). Όχι δεν κάνουμε πλάκα.

Το κορίτσι το ταλέντο του οποίου αναδύθηκε μέσα από το Gossip Girl και το ρόλο της Τζένι Χάμφρεϊ, ξεκίνησε την καριέρα του στη σόουμπιζ από τα τρία του μόλις χρόνια. Μετά από κάποια τηλεοπτικά διαφημιστικά, προσγειώθηκε στην ηλικία των επτά χρόνων στη μεγάλη οθόνη συμμετέχοντας στον «Ο κατεργάρη των Χριστουγέννων» του Τζιμ Κάρεϊ και στο «Ήμασταν κάποτε στρατιώτες» με τον Μελ Γκίμπσον. Ακολούθησαν και πολλές άλλες – ανάξιες λόγου- ταινίες μέχρι που ήρθε η μεγάλη στιγμή του «Gossip Girl».
Εξαιτίας ωστόσο της ανάρμοστης και προκλητικής της συμπεριφοράς απομακρύνθηκε από τον πέμπτο κύκλο της σειράς και έκτοτε αφοσιώθηκε στη μουσική της καριέρα με το συγκρότημά της, The Pretty Reckless.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε την απολαύσαμε σε ποικίλες στάσεις και με ποικίλα ενδύματα (τραγουδούσε με γκόθικ ενδυμασίες, με υπερβολικά κοντές φούστες, ακόμη και με το σουτιέν, ενώ σε μια συναυλία της στη Βαρκελώνη πολλές θαυμάστριές της την άρπαξαν ημίγυμνες και την… χάιδευαν μπροστά σε κάμερες κ.ά).
Τώρα, άτακτη Τέιλορ φωτογραφίζεται με εσώρουχα για την συλλογή της Samantha Thavasa.