Για τα μάτια της μόνο;

01.06.2011
Ποιος είπε πως μια γυναίκα δεν μπορεί να σαγηνεύσει με τα μάτια της και μόνο; Βέβαια στην περίπτωση της Τζέσικα Λόουντες (Jessica Lowndes) αυτό μπορεί να ισχύσει γιατί η κοπέλα, αν μη τι άλλο, το έχει όλο το πακέτο. Εκτός από τα σαγηνευτικά της μάτια, το βλέμμα το μαγνητίζουν και όλα τα…παρακάτω μέλη της στη σέξι φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού FHM. Ποια είναι όμως η νεαρή Τζέσικα; Γεννήθηκε το 1988 στον Καναδά και είναι πολυτάλαντη, καθώς είναι και ηθοποιός και τραγουδίστρια. Έγινε ευρύτερα γνωστή παίζοντας την Ανδριάνα Τέιτ Ντούνκαν στο 90210, ενώ έχει κάνει και ένα πέρασμα από το America's Next Top Model. Έχει σελίδα στο Myspace, όπου εκεί το ευρύ κοινό της μπορεί να ακούσει τη μελωδική της φωνή, ενώ πέρσι τραγούδησε μαζί με τον Ironik (ράπερ) στο σινγκλ του "Falling In Love". *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Ποιος είπε πως μια γυναίκα δεν μπορεί να σαγηνεύσει με τα μάτια της και μόνο; Βέβαια στην περίπτωση της Τζέσικα Λόουντες (Jessica Lowndes) αυτό μπορεί να ισχύσει γιατί η κοπέλα, αν μη τι άλλο, το έχει όλο το πακέτο. Εκτός από τα σαγηνευτικά της μάτια, το βλέμμα το μαγνητίζουν και όλα τα…παρακάτω μέλη της στη σέξι φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού FHM.

Ποια είναι όμως η νεαρή Τζέσικα;
Γεννήθηκε το 1988 στον Καναδά και είναι πολυτάλαντη, καθώς είναι και ηθοποιός και τραγουδίστρια. Έγινε ευρύτερα γνωστή παίζοντας την Ανδριάνα Τέιτ Ντούνκαν στο 90210, ενώ έχει κάνει και ένα πέρασμα από το America's Next Top Model. Έχει σελίδα στο Myspace, όπου εκεί το ευρύ κοινό της μπορεί να ακούσει τη μελωδική της φωνή, ενώ πέρσι τραγούδησε μαζί με τον Ironik (ράπερ) στο σινγκλ του "Falling In Love".