Σάρα Μπράντνερ: Η πιο καυτή WAG

30.05.2011
H 22χρονη Σάρα Μπράντνερ (Sara Brandner) είναι ένα από τα πλέον ανερχόμενα μοντέλα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στη Γερμανία. Ενας από τους λόγους που την έχουν κάνει διάσημη είναι η σχέση της με τον διάσημο Γερμανό ποδοσφαιριστή Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ (Bastian Schweinsteiger). Πάντως, πρόκειται για την ατραξιόν του γηπέδου για τους οπαδούς της Μπάγερν. Είναι αναμφίβολα η πιο διάσημη από τις WAGs ("Women and girlfriends", όρος που αναφέρεται στις συζύγους και τις κοπέλες των ποδοσφαιριστών) που έβγαλε τα τελευταία χρόνια η Γερμανία. Ο κατάξανθος ποδοσφαιριστής γνώρισε την 22χρονη καλλονή σε κοινωνική εκδήλωση στο Μόναχο - στην οποία εκείνη συνοδευόταν από τον πρωταθλητή του μποξ Βλάντιμιρ Κλίτσκο. Αφού γλίτωσε τις γρήγορες ο Μπάστιαν την ξανασυνάντησε στη ρομαντική Ίμπιζα, και από τότε είναι αυτοκόλλητοι. «Είμαστε τόσο ερωτευμένοι» δηλώνει η Μπράντνερ όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ενώ ταυτόχρονα δεν χάνει καιρό να πετάξει τα ρούχα της για να φωτογραφηθεί γυμνή με body paint για το Sports Illustrated . Το μοντέλο εργάζεται στο πρακτορείο Place Models στο Αμβούργο. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ! *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

H 22χρονη Σάρα Μπράντνερ (Sara Brandner) είναι ένα από τα πλέον ανερχόμενα μοντέλα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στη Γερμανία. Ενας από τους λόγους που την έχουν κάνει διάσημη είναι η σχέση της με τον διάσημο Γερμανό ποδοσφαιριστή Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ (Bastian Schweinsteiger). Πάντως, πρόκειται για την ατραξιόν του γηπέδου για τους οπαδούς της Μπάγερν. Είναι αναμφίβολα η πιο διάσημη από τις WAGs ("Women and girlfriends", όρος που αναφέρεται στις συζύγους και τις κοπέλες των ποδοσφαιριστών) που έβγαλε τα τελευταία χρόνια η Γερμανία.

Ο κατάξανθος ποδοσφαιριστής γνώρισε την 22χρονη καλλονή σε κοινωνική εκδήλωση στο Μόναχο - στην οποία εκείνη συνοδευόταν από τον πρωταθλητή του μποξ Βλάντιμιρ Κλίτσκο. Αφού γλίτωσε τις γρήγορες ο Μπάστιαν την ξανασυνάντησε στη ρομαντική Ίμπιζα, και από τότε είναι αυτοκόλλητοι.
«Είμαστε τόσο ερωτευμένοι» δηλώνει η Μπράντνερ όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ενώ ταυτόχρονα δεν χάνει καιρό να πετάξει τα ρούχα της για να φωτογραφηθεί γυμνή με body paint για το Sports Illustrated . Το μοντέλο εργάζεται στο πρακτορείο Place Models στο Αμβούργο.