Φεύγει ο Τέρενς

30.04.2008
Οριστικοί τίτλοι τέλους στη συνεργασία Τέρενς Κουίκ με Alter, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να είναι απόλυτα ξεκάθαρο πότε θα πέσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, την προηγούμενη Παρασκευή ο δημοσιογράφος

Οριστικοί τίτλοι τέλους στη συνεργασία Τέρενς Κουίκ με Alter, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να είναι απόλυτα ξεκάθαρο πότε θα πέσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, την προηγούμενη Παρασκευή ο δημοσιογράφος χαιρέτησε τους συναδέλφους του στο «Καλημέρα με τον Τέρενς», μήνυμα που ελήφθη από πολλούς ως οριστική αποχώρησή του. Κατά άλλους, βέβαια, ερμηνεύτηκε και ως «Καλό Πάσχα» Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό ο Τέρενς Κουίκ να μην επανέλθει μετά τις πασχαλινές διακοπές στη συχνότητα του Alter και το κενό στη ζώνη 6-9 το πρωί να καλυφθεί με κινούμενα σχέδια.

Όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του κοντινού περιβάλλοντος του δημοσιογράφου, ο Τέρενς είναι ιδιαίτερα πικραμένος από τη συμπεριφορά της διοίκησης του σταθμού από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησε η φετινή τηλεοπτική περίοδος. Αρχικά μείωσαν τη διάρκεια της εκπομπής του, ενώ στη συνέχεια οι ανεπίσημες διαρροές για μη ανανέωση του συμβολαίου του έδιναν και έπαιρναν. Ο ίδιος γνωρίζοντας εκ των έσω το κλίμα που είχε δημιουργηθεί επέλεξε το δρόμο της σιωπής, την ώρα που αρκετά στελέχη του σταθμού έδιναν off the record σε συντάκτες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ την είδηση της διακοπής της συνεργασίας τους. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι τα νούμερα της εκπομπής όχι μόνο είναι σταθερά μονοψήφια, αλλά ίσως και τα μικρότερα του Alter στο σύνολο της ημέρας. Έτσι, με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου και το option ανανέωσης είναι μονομερές από την πλευρά του σταθμού, Alter και Τέρενς φέρονται να αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

Όσο για την επόμενη τηλεοπτική στέγη του δημοσιογράφου; Φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη δημόσια τηλεόραση, καθώς, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, «στην ΕΡΤ ξεκίνησα την καριέρα μου κι εκεί θα ήθελα να την ολοκληρώσω». Με το ένα πόδι εκτός Alter φαίνεται ότι είναι και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βαρεμένος, ενώ παραμένουν στο δυναμικό του σταθμού οι Νίκος Χατζηνικολάου, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Αγγελική Νικολούλη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ