Όταν η δημοσιότητα ανεβάζει τη λίμπιντο

17.04.2008
Το κάνουν επειδή επιδιώκουν τη δημοσιότητα; Ή μήπως απλώς ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν από εδώ και πέρα να είναι μαζί; Όπως και να έχει, υπάρχουν κάποια πρόσωπα που οι σχέσεις τους απασχολούν

ΑΠΟ ΤΗ  ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ


Το κάνουν επειδή επιδιώκουν τη δημοσιότητα; Ή μήπως απλώς ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν από εδώ και πέρα να είναι μαζί; Όπως και να έχει, υπάρχουν κάποια πρόσωπα που οι σχέσεις τους απασχολούν συχνά τα πρωτοσέλιδα και τις εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου, αφού οι σύντροφοι που επιλέγουν φέρουν ένα όνομα ικανό να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Ποιοι είναι όμως όλοι αυτοί;

Εκρηκτικά θηλυκά

Την κυνηγούν οι παπαράτσι: Ο λόγος για τη Δήμητρα Παπανδρέου, που κάθε φορά που ο έρωτας ζεσταίνει την καρδιά της δεν την αφήνουν σε ησυχία τα φλας των φωτογράφων. Έγινε γνωστή όταν την ερωτεύτηκε και τελικά την παντρεύτηκε ένας από τους πιο σημαντικούς πολιτικούς άντρες της μεταπολίτευσης, ο Ανδρέας Παπανδρέου. Μετά το θάνατο του Ανδρέα, λοιπόν, η Δήμητρα έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνη. Τότε μπήκε στη ζωή της ο Κώστας Σπυρόπουλος, με τον οποίο έζησαν μια πολύχρονη σχέση. Στη συνέχεια ο κοσμηματοπώλης Νοράιρ Σαπουντζιάν δήλωνε ανοιχτά ότι ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της, αλλά η σχέση τους δεν έμελλε να στεριώσει. Όσο για τον έρωτά της με το δημοσιογράφο Νίκο Κεραμίδα, που είχε σχέση με τη σχεδιάστρια Μπίλι Τζο, σχολιάστηκε επίσης από το ξεκίνημά του έως το χωρισμό τους.

Όταν η Άννα έχει κέφια: Ο λόγος φυσικά για την απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση, που έχει κάψει αρκετές καρδιές στο πέρασμά της και δη επώνυμες! Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, θα τη βρούμε στη δεκαετία του 70 δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα, με τον οποίο διατηρούσαν ερωτικό δεσμό όταν βρίσκονταν στα πρώτα βήματα της καριέρας τους. Στη συνέχεια η ζωή της άλλαξε όταν παντρεύτηκε τον Νίκο Καρβέλα. Μετά τον «τελευταίο της χορό» με τον Νίκο την καρδιά της «έκλεψε» ο Απόστολος Γκλέτσος, με τον οποίο είχε ένα hot ειδύλλιο, ενώ ακολούθησαν ο Αντώνης Σαμαράς, μια φήμη που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, και ο Λάμπης Λιβιεράτος. Μάλιστα σε εκείνη οφείλεται η απόφαση του Λάμπη να ακολουθήσει καριέρα τραγουδιστή. Από το πλευρό της πέρασαν και ο Κώστας Φραγκολιάς με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Τα τελευταία χρόνια η Άννα δεν κρύβει ότι είναι πολύ ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο, ενώ οι φήμες για επικείμενο γάμο τους οργιάζουν!

Καλομελέτα κι έρχεται...: Η Σοφία Αλιμπέρτη μπήκε στο χώρο της σόουμπιζ σε πολύ μικρή ηλικία! Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που πάντα ξέρουν τι θέλουν και ειδικά όσον αφορά τους άντρες. Η πρώτη σχέση της που συζητήθηκε πολύ ήταν με τον Δημήτρη Σαραβάκο. Στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της ο Γιάννης Πάριος, με τον οποίο παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο αγόρια. Όταν πήραν διαζύγιο, η Σοφία αποφάσισε να μείνει μόνη χωρίς κάποιον καινούργιο έρωτα, μέχρι τη στιγμή που γνωρίστηκε με τον Πέτρο Ίμβριο και έζησαν μια σύντομη σχέση. Λίγο αργότερα ο δρόμος της διασταυρώθηκε με εκείνον του Αλέξανδρου Παρθένη και εδώ και καιρό βαδίζουν πλάι πλάι στη λεωφόρο της ζωής.

Ραντεβού στα φανερά: Η Ναταλία Γερμανού διαθέτει πολύ καλό γούστο, αφού οι σύντροφοί της είναι μερικοί από τους πιο γοητευτικούς άντρες της σόουμπιζ. Ξεκινάμε από το γάμο της με τον τραγουδιστή Πέτρο Ίμβριο, με τον οποίο εξακολουθεί να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και μετά το χωρισμό τους. Στη συνέχεια κανείς δεν κατάφερε να την πείσει να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Ούτε ο Απόστολος Γκλέτσος, με τον οποίο είχε ένα σύντομο ερωτικό affair, ούτε ο Αλέξανδρος Παρθένης, που έμειναν αρκετό καιρό μαζί, αλλά ούτε πιο πρόσφατα ο Θάνος Τζάνης, με τον οποίο έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα. Οι φήμες μάλιστα τον τελευταίο καιρό τη θέλουν ερωτευμένη με τον Χρήστο Χολίδη, χωρίς όμως τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Ο πειρασμός: Είναι new entry στην ελληνική σόουμπιζ, αλλά το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της Μαρίας Κορινθίου και το σεξαπίλ της είναι αρκετά για να την αναστατώσουν. Πέρυσι έγινε γνωστή η σχέση της με τον Σταύρο Κωνσταντίνου. Τη σκυτάλη πήρε ο Αλέκος Συσσοβίτης. Τελικά, όμως, δεν κατάφερε να την κρατήσει για πολύ δίπλα του, αφού του την έκλεψε, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, ο «γητευτής» Ιωσήφ Μαρινάκης, με τον οποίο είχαν μια σύντομη σχέση πριν γνωρίσει τον Γιάννη Αϊβάζη και ο έρωτας μπει για τα καλά στη ζωή της.

Τα most wanted αρσενικά

Ανεπανάληπτος: Χαρακτηρίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος από αρκετές κυρίες της σόουμπιζ. Ο τραγουδιστής έχει στο παλμαρέ του θυελλώδεις δεσμούς και μεγάλους έρωτες. Πρώτη και καλύτερη η «ξανθή αγαπημένη Παναγιά» του Ζωή Λάσκαρη. Εξίσου δυνατός ήταν και ο έρωτάς του με τη Δούκισσα. Πρώτη του σύζυγος ήταν η Στέλλα Στρατηγού, με την οποία έμειναν παντρεμένοι για τέσσερα χρόνια. Στη συνέχεια παντρεύτηκαν με τη Μαρινέλλα. Τρίτη του σύζυγος ήταν η Τζούλια Παπαδημητρίου. Ο χωρισμός τους έγινε talk of the town, μιας και οι δυο τους έζησαν όλο του το χρονικό μπροστά στις κάμερες, με κόντρες, ίντριγκες, τσακωμούς που φτάνουν μέχρι σήμερα. Εκείνη την εποχή γνωρίστηκε με την Άντζελα Γκερέκου, με την οποία είναι παντρεμένοι έως σήμερα.

Αρρενωπή προσωπικότητα: Ο λόγος, φυσικά, για τον επιχειρηματία Σέρρο Μύρτα, που ανάμεσα στις κατακτήσεις του συγκαταλέγονται αρκετές κυρίες της σόουμπιζ. Ο Σέρρος με την αρρενωπή του προσωπικότητα μπαίνει σαν τον άνεμο στη ζωή τους και τα σαρώνει όλα! Η Τζένη Τζιβεριώτη το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, αφού για αρκετό καιρό ήταν η αγαπημένη του. Τη σκυτάλη στην καρδιά του πήρε η Αποστολία Ζώη, με την οποία είχαν μια έντονη σχέση και μοιράζονταν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, όπως την αγάπη τους για τα γρήγορα αυτοκίνητα! Ακολούθησε η αέρινη Νικολέττα Καρρά. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ωστόσο, κατάφερε να γίνει γυναίκα-σταθμός στη ζωή του γοητευτικού επιχειρηματία. Και μπορεί η σχέση τους να έφτασε στο τέλος της, ίσως στο μέλλον όμως τους ξαναδούμε μαζί.

Αριστοκρατική αύρα: Ο Βασίλης Τρίκαρδος ως γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας σίγουρα διαθέτει αριστοκρατική αύρα. Ψηλός, με ωραίο παράστημα, γοητευτικός, με πολύ ελκυστικό χαρακτήρα και ομορφιά είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες. Από τις γυναίκες που έχουν περάσει από το πλευρό του διαφαίνεται η σαφής προτίμησή του στα κορίτσια από το χώρο του μόντελινγκ. Μία από τις πιο σοβαρές και πολύχρονες σχέσεις του ήταν αυτή με τη Μαριέττα Χρουσαλά. Στη συνέχεια στο πλευρό του, αλλά για μικρό διάστημα, βρέθηκε η Χρυσάνθη Ντάφλα. Όμως, η σχέση τους ήταν αρκετά σύντομη και ο Βασίλης πέρασε ένα διάστημα μόνος έως ότου οι φήμες για ακόμη μια φορά να τον φέρουν δίπλα σε ένα γνωστό μοντέλο, τη Δούκισσα Νομικού. Βέβαια, οι συγκεκριμένες φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Το τελευταίο διάστημα η δημοσίευση φωτογραφιών του να διασκεδάζει παρέα με την Ευαγγελία Αραβανή και να βρίσκονται σε πολύ τρυφερές στιγμές, φούντωσαν τις φήμες ότι οι δυο τους είναι πλέον ζευγάρι.

Το ζεϊμπέκικο του Απόστολου: Ό,τι και να κάνει ο Απόστολος Γκλέτσος «φτιάχνει» τις γυναίκες. Η πρώτη που ανακάλυψε τη γοητεία του ήταν η Βερόνικα Αργέντζη. Στην πορεία, όμως, ήρθαν και άλλες κατακτήσεις, όπως η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και η Γωγώ Μαστροκώστα, με την οποία μάλιστα έφτασαν έως τον αρραβώνα πριν πάρουν την απόφαση να χωρίσουν οριστικά. Ακολούθησε ο έρωτάς του με την Άννα Βίσση, που όμως δεν είχε διάρκεια, και έπειτα με τη Μιμή Ντενίση. Με τη Λίτσα Γιαγκούση έζησε επίσης μια θυελλώδη σχέση και ο χωρισμός τους ήρθε μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Αξίζει φυσικά να σημειώσουμε ότι ο Απόστολος είναι εκείνος που έχει το ρεκόρ του πιο σύντομου γάμου της ελληνικής σόουμπιζ, αυτού με τη Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, με την οποία δεν έκλεισαν ούτε χρόνο. Στη συνέχεια από τη σχέση του με την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα απέκτησε μια κόρη, γάμος όμως δεν έγινε ποτέ!