Παρουσίες

07.04.2008
Λοιπόν, στην Αθήνα αυτή την εποχή έχει πέσει μια μουνταμάρα. Κοσμικά δεν υπάρχουν... όσο και αν προσπαθούν οι δημοσιοσχεσίτες, τα budgets των εταιρειών δεν σηκώνουν υπερεκδηλώσεις, με αποτέλεσμα μέτριες εκδηλώσεις άρπα κόλλα και πάλι ελάχιστες.

Λοιπόν, στην Αθήνα αυτή την εποχή έχει πέσει μια μουνταμάρα. Κοσμικά δεν υπάρχουν... όσο και αν προσπαθούν οι δημοσιοσχεσίτες, τα budgets των εταιρειών δεν σηκώνουν υπερεκδηλώσεις, με αποτέλεσμα μέτριες εκδηλώσεις άρπα κόλλα και πάλι ελάχιστες. Προσωπικά πάρτι δεν πολυγίνονται και γενικά η ξενέρωτη και αντικοινωνική (κατ εμέ) μόδα του cocooning απειλεί κάθε απόπειρα κοινωνικότητας. Αφήστε που βγαίνουν οι καινούργιοι κύκλοι των υπερπαραγωγών σίριαλ, που σημαίνει ότι η Νova και οι ΑDSL γραμμές (για τους πιο προχωρημένους) θα πάρουν φωτιά. Αλλά κι έξω να βγεις, πού να πας; Τα clubs έχουν γίνει εντελώς βαρετά και μετράνε τις τελευταίες μέρες πριν κλείσουν για τη σεζόν.

Κοσμική σεζλόνγκ έχει γίνει το «Villa», δεν λέω όλοι εκεί είναι, αλλά μετά από δύο απανωτές σεζόν πόσο show off με πυροτεχνήματα πάνω στις Moet των 150 ευρώ, που παραγγέλνει ο κάθε επίδοξος Andy Wang, να αντέξω; Αυτά τα μεγαλεία τα κάνουν και στο Σεν Τροπέ, το Μονακό και το Λονδίνο, αλλά εκεί, τουλάχιστον, συνοδεύουν σαμπάνια η οποία κοστίζει 2.000 λίρες, οπότε και με τη συμφωνική του Λονδίνου να τη φέρνουν χαλάλι!

Αλί, αλί και τρισαλί από την άλλη για τα μπουζούκια. Έχουν πάρει την κατιούσα και ευτυχώς που υπάρχουν οι ενισχύσεις με πούλμαν από την επαρχία και οι χοροί των σχολών και των ΠΑΣΠ, ΔΑΠ, μαπ κ.λπ. και δεν έχουν κλείσει ακόμα. Μόνο η Μαρινέλλα είχε ένα ενδιαφέρον, και πάλι μουσειακό, και αυτή έκλεισε. Βέβαια, τώρα ο Μάριος Φραγκούλης κάνει σειρά εμφανίσεων στο «Αθηνών Αρένα», αλλά, είπαμε, τώρα μιλάμε για μπουζούκια. Άρα άντε να τελειώνουμε και με αυτά τα σχήματα, να ανοίξει το «Romeo», όπου στην αρχή σίγουρα θα περνάμε φοβερά.

Φοβού τον Μωράκη! Σήμερα κάτι ενδιαφέρον και πολλά υποσχόμενο κάνει εγκαίνια και μακάρι να ταράξει τα στάσιμα νερά της νυχτερινής διασκέδασης. Το καλοκαιρινό «Gzel» εκτός από τη Μύκονο κατεβαίνει και στη Βούλα, στο χώρο που έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας, τον «Ειρηνικό». Βέβαια, ο Γιάννης Μωράκης δεν χρειάζεται γούρια και άλλα τάλισμαν για να πάει καλά, αφού έχει αποδείξει ότι πλέον «δουλεύει» τη νύχτα καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Ένα σύγχρονο κήπο της Εδέμ έστησε στο πρώην «Galea», με κύριο διακοσμητικό στοιχείο τα μεγάλα λουλούδια, ακόμα μεγαλύτερο priv (ε, το έχουμε στην Ελλάδα να θέλουμε να είμαστε όλοι *μόνο* στα priv!), έντονα χρώματα και ιδιαίτερα προσεγμένο εστιατόριο. Για να δούμε πώς θα πάει... Πάντως, τα εγκαίνια το βράδυ δεν τα χάνω!

Όπου και να χαθώ, πάντως, σίγουρα σε ένα μέρος θα βρεθώ. «Rock & Roll» κάθε Σάββατο απόγευμα, όπου ο Γιάννης Σεμιτέκολο ροκάρει και μαζεύει τον πιο κόσμο της Αθήνας. Βασικά είναι άψογο το πάρτι, γιατί κατά τις 22.00 είσαι ήδη σε εύθυμη διάθεση, παίρνεις ένα εξώφυλλό του, πας για φαγητό στο «Lalu» για το απαραίτητο high και μετά η νύχτα σού ανήκει. Έχεις όρεξη να συνεχίσεις και να βγεις με όλο τον κόσμο; Στο χέρι σου είναι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ