Η Μαντονα παίρνει διαζύγιο με ραντεβού!

31.03.2008
Για προετοιμασίες γάμου έχουμε ακούσει, όπως και για τον προσδιορισμό της ημερομηνίας που θα τελεστεί το μυστήριο. Αυτό όμως που ετοιμάζει η Μαντόνα είναι σίγουρα πρωτοποριακό!

από τον ΝΙΚΟ ΖΑΜΠΑΡΑ

Για προετοιμασίες γάμου έχουμε ακούσει, όπως και για τον προσδιορισμό της ημερομηνίας που θα τελεστεί το μυστήριο. Αυτό όμως που ετοιμάζει η Μαντόνα είναι σίγουρα πρωτοποριακό!

Η 49χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος στο γάμο της με τον Γκάι Ρίτσι και, όπως λένε οι πληροφορίες από το περιβάλλον της, αυτό πρόκειται να συμβεί σε 18 μήνες! Ακριβώς σε 18 μήνες προσδιορίζει, λοιπόν, η διάσημη τραγουδίστρια να επισημοποιήσει την απόφαση του χωρισμού της.

Μα καλά, γιατί να πάει τόσο μακριά η βαλίτσα, μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος. Η απάντηση που δίνεται είναι απλή: η Μαντόνα θέλει να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο νέο άλμπουμ που ετοιμάζει και δεν επιθυμεί να έχει στο κεφάλι της και τις σκοτούρες ενός διαζυγίου. Αυτή, βέβαια, είναι η μία πλευρά του νομίσματος, διότι υπάρχει και η άλλη, που θέλει τους παραγωγούς του άλμπουμ να μην επιθυμούν η Μαντόνα να χωρίσει άμεσα, καθώς δεν θέλουν να δίνεται έμφαση στα του διαζυγίου του ζευγαριού, αλλά στο ίδιο το άλμπουμ!

Έτσι, δόθηκε η σχετική εντολή στην τραγουδίστρια, η οποία δείχνει να την έχει αποδεχθεί. Άλλωστε, η συμβίωσή της με τον Γκάι Ρίτσι μοιάζει εδώ και καιρό να είναι απλώς τυπική και οι φήμες περί συχνών τσακωμών δίνουν και παίρνουν. Το ερωτικό στοιχείο έχει χαθεί προ πολλού ανάμεσα στη 49χρονη και τον κατά μία δεκαετία νεότερο σύζυγό της και πολλές φορές τέθηκε επί τάπητος το θέμα του διαζυγίου, αλλά συνεχώς έδιναν παράταση στη σχέση τους. Τώρα, ωστόσο, φαίνεται ότι το γυαλί έχει ραγίσει για τα καλά. Έτσι, εδώ και καιρό έχουν επιλέξει να αποφεύγουν ο ένας τον άλλο.

Ο Ρίτσι ζει τον περισσότερο καιρό στο Λονδίνο, η Μαντόνα στη Νέα Υόρκη με τα παιδιά, ενώ όποτε χρειαστεί να βρεθούν κάτω από την ίδια στέγη, απλώς επιλέγουν ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες.

Πάντως, όπως και να χει, το διαζύγιο θα εκδοθεί με φιλικό διακανονισμό και όχι με αντιδικίες και τσακωμούς. Ήδη, άλλωστε, οι δικηγόροι και των δύο έχουν αρχίσει να κάνουν τις πρώτες μελέτες, έτσι ώστε, όταν παρέλθει το 18μηνο, να είναι τα πάντα έτοιμα για την ανακοίνωση των λεπτομερειών του διαζυγίου.