Καυτό ερωτικό τρίγωνο

03.04.2008
Μια απίστευτη ιστορία αγάπης εξελίσσεται στην πρωτεύουσα τον τελευταία καιρό... «Μια γυναίκα, δύο άντρες, κομπολόι δίχως χάντρες», έλεγε ένα παλιό λαϊκό τραγούδι, αλλά εδώ, όπως φαίνεται, έχουμε πάρα πολλούς κρίκους στην αλυσίδα της ιστορίας!
Μια απίστευτη ιστορία αγάπης εξελίσσεται στην πρωτεύουσα τον τελευταία καιρό... «Μια γυναίκα, δύο άντρες, κομπολόι δίχως χάντρες», έλεγε ένα παλιό λαϊκό τραγούδι, αλλά εδώ, όπως φαίνεται, έχουμε πάρα πολλούς κρίκους στην αλυσίδα της ιστορίας!

Πρωταγωνιστές της πρωτοφανούς ιστορίας μας είναι ένα πολύ ενδιαφέρον, όπως αποδεικνύεται, τρίο! Ο ένας από τους δύο άντρες είναι γόνος πολύ γνωστής οικογένειας και ο άλλος θεωρείται ως ένας από τους πιο πετυχημένους νέους επιχειρηματίες της χώρας. Το μήλον της έριδος είναι μια Αμερικανίδα που έχει πολιτογραφηθεί Αθηναία. Όλα ξεκίνησαν πριν από αρκετούς μήνες έπειτα από μια τυχαία συνάντηση. Το φλερτ του σαραντάρη επιχειρηματία προς την Αμερικανίδα ήταν έντονο. Σημειωτέον ότι ήταν φίλος από το παρελθόν με την κοπέλα, η οποία είχε ολοκληρώσει λίγο καιρό πριν μια ιστορία αγάπης και μίσους. Τελικά, η κοπέλα υπέκυψε στο φλερτ του γοητευτικού σαραντάρη και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η σχέση τους. Σιγά σιγά, μάλιστα, ο νέος έρωτας της πόλης άρχισε να συζητιέται σε κοσμικά στέκια της Αθήνας, του Σουνίου και της Αράχοβας. Όλα έδειχναν ότι πρόκειται για ένα σοβαρό δεσμό και ότι επίκειται επισημοποίηση. Οι οιωνοί, άλλωστε, ήταν καλοί και, όπως φαινόταν, οι αμοιβαίες υποσχέσεις αγάπης θα οδηγούσαν το ζευγάρι σε σύντομο διάστημα στο δημαρχείο ή σε κάποια εκκλησία.

Ο αστάθμητος παράγων
Στο κρίσιμο σημείο, όμως, μεσολάβησε ένας αστάθμητος παράγοντας. Ένας φίλος από το κοινό περιβάλλον τους λειτούργησε ως τρίτος άνθρωπος και αίφνης όλα ανατράπηκαν!

Εκείνη δίστασε να προχωρήσει στην επισημοποίηση, ο επίσημος αγαπημένος της αναρωτιόταν τι συμβαίνει και ο τρίτος άνθρωπος έγινε επιθετικός.

Σε ένα τετ α τετ ο γόνος ξεστόμισε τη μαγική φράση: «Πόσα θέλεις για να φύγεις από τη μέση;», απευθυνόμενος στον επιχειρηματία, που δεν δίστασε να αντιδράσει αρκετά επιθετικά. «Είσαι πολύ λίγος για να με αγοράσεις. Δεν πουλιέμαι, ούτε πουλάω την αγάπη μου», του απάντησε αρκετά εκνευρισμένος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, οι δύο άντρες λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια αν δεν μεσολαβούσαν κάποιοι ψύχραιμοι για να τους σταματήσουν. Η πέτρα του σκανδάλου, βέβαια, παρακολουθούσε αμέτοχη τα τεκταινόμενα, μην μπορώντας να αντιδράσει από τα νεύρα της.

Δεν είχε απορρίψει τον επιχειρηματία, αλλά δεν μπορούσε και να αρνηθεί τις πιέσεις του πάμπλουτου γόνου. Στη συνέχεια τα γεγονότα πήραν την πορεία τους. Έτσι, ένας τρίμηνος χωρισμός έβαλε προσωρινή τάξη στο χάος που είχε αρχίσει να δημιουργείται στη ζωή του τρίο. Αλλά μέχρι τη στιγμή που εκείνη αποφάσισε ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον επιχειρηματία, ο οποίος την έκανε να καταλάβει τι σημαίνει πάθος στη ζωή της, όπως του εκμυστηρεύτηκε σε μία από τις συζητήσεις τους.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, θα σκεφτείτε, καθώς το σκηνικό έχει ανατραπεί άρδην και η Αμερικανίδα πλέον ζητάει απεγνωσμένα επανασύνδεση. Το περίεργο δε της υπόθεσης είναι ότι χρησιμοποιεί ακόμη και τον τρίτο άνθρωπο της ιστορίας, τον πλούσιο γόνο, ως μέσο πίεσης για να μπορέσει να τα ξαναβρεί με τον επιχειρηματία, τον οποίο, όπως εξομολογείται στα πρόσωπα του περιβάλλοντός της, θεωρεί ως τον άντρα της ζωής της.

Εκείνος, από την πλευρά του, αν και δεν αρνείται πως βρήκε την πιο μεγάλη αγάπη της ζωής του, είναι διστακτικός, μιας και φοβάται το μέλλον της σχέσης του μαζί της, ενώ ακόμη παραμένουν νωπές στη σκέψη του οι μνήμες του πρόσφατου παρελθόντος!