ΗΟΤ SΡΟΤS

21.03.2008
«Δεν παντρεύομαι, εγώ δεν σοβαρεύομαι», τραγουδάει ο Τζορτζ Κλούνεϊ, διαψεύδοντας τις φήμες περί εγκατάλειψης της εργένικης ζωής. διατηρεί βέβαια σχέση με την 29χρονη Σάρα Λάρσον, αλλά δεν σημαίνει ότι της έχει κάνει και πρόταση γάμου, παρόλο που λέγεται ότι στο χέρι της φοράει πλέον ένα μονόπετρο δαχτυλίδι.

Επιμέλει: Νίκος Ζαμπάρας

ΦΗΜΕΣ, ΦΗΜΕΣ...
«Δεν παντρεύομαι, εγώ δεν σοβαρεύομαι», τραγουδάει ο Τζορτζ Κλούνεϊ, διαψεύδοντας τις φήμες περί εγκατάλειψης της εργένικης ζωής. διατηρεί βέβαια σχέση με την 29χρονη Σάρα Λάρσον, αλλά δεν σημαίνει ότι της έχει κάνει και πρόταση γάμου, παρόλο που λέγεται ότι στο χέρι της φοράει πλέον ένα μονόπετρο δαχτυλίδι.

ΣΑΓΗΝΕΥΣΕ ΤΟ «ΣΚΑΘΑΡΙ»
Μπορεί να ναι προβληματική, να ακούει σε καθημερινή βάση δεκάδες πικρόχολα σχόλια, ωστόσο έχει την τύχη με το μέρος της. Ο λόγος για την Άμι Γουάινχαουζ, η φωνή της οποίας έχει σαγηνεύσει τον σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ! Το θρυλικό μέλος των Μπιτλς θεωρεί ότι η «προβληματική» τραγουδίστρια έχει την κατάλληλη χροιά για να ερμηνεύσει το τραγούδι της ταινίας του Τζέιμς Μποντ και υποστήριξε ότι εάν το πράξει, τότε σίγουρα θα έχει μεγάλη επιτυχία. Ενδεχομένως ανάλογη με εκείνη που είχε το 1973, όταν εκείνος είχε ερμηνεύσει το τραγούδι της ταινίας.

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ
Το έχει πάρει απόφαση και τίποτε δεν φαίνεται ικανό να σταματήσει τον Χάρισον Φορντ να παντρευτεί την Καλίστα Φλόκχαρτς. Για να πετύχει, μάλιστα, το στόχο του, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να δώσει το όνομά του στο θετό γιο της καλής του, τον Λίαμ! Μια κίνηση που έχει ενθουσιάσει τη Φλόκχαρτς, η οποία πάντως περιμένει πρώτα να της προσφέρει το δαχτυλίδι του γάμου και έπειτα να πει το «ναι» στην αναγνώριση του παιδιού της από τον Φορντ.

ΒΑΡΒΑΤΟΣ Ο ΓΟΥΙΛΙΣ
«Θηρίο» στο κρεβάτι είναι ο Μπρους Γουίλις. Δεν το λέμε εμείς, αλλά το νέο του αμόρε, η Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, η γλώσσα της οποίας στάζει μέλι όταν αναφέρεται στον ηθοποιό που της έχει «κλέψει» την καρδιά.

Η σέξι Κάρεν δεν έκρυψε ότι το κοινό στοιχείο που δένει εκείνη και τον Γουίλις είναι η αγάπη τους για την οικογένεια, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο για πιθανό γάμο στο μέλλον. Προς το παρόν, πάντως, το ζευγάρι βρίσκεται στο στάδιο των αναζητήσεων. Όχι για το πού θα βαδίσει η σχέση τους, αλλά για τον τόπο όπου θα στεγάσουν τον έρωτά τους. Ο ηθοποιός σκέφτεται να αφήσει το Χόλιγουντ και να μετακομίσει στο Λονδίνο, γι αυτό εξετάζει πολυτελείς κατοικίες στη βρετανική πρωτεύουσα. Όπως ακούγεται, έχει ήδη εντοπίσει μία, η αξία της οποίας ξεπερνάει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

ΣΧΕΔΙΑ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΖΟΛΙ ΚΑΙ ΠΙΤ
Το αίσθημα της περιπέτειας δεν έχει «σβήσει» από την καρδιά της Αντζελίνα Τζολί. Έτσι, η 34χρονη ηθοποιός, παρόλο που είναι έγκυος, πήρε το μεγάλο της γιο, τον Μάντοξ, για μια πτήση στους αιθέρες του Τέξας. Στη συγκεκριμένη πτήση, ωστόσο, δεν ήταν ο Μπραντ Πιτ, με τις φήμες να τον θέλουν να τρέχει για τα διαδικαστικά του επικείμενου γάμου τους. Η Τζολί και ο Πιτ φημολογείται ότι θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης σε κλειστό κύκλο και σε μια πολύ λιτή τελετή μέχρι το καλοκαίρι, αλλά ακόμη δεν έχουν καταλήξει πού θα γίνει ο γάμος. Μια σκέψη είναι να γίνει σε κάποιο ράντσο στο Τέξας, έτσι ώστε να μην μπορούν να φτάσουν ως εκεί οι παπαράτσι, ενώ μια άλλη πάνω σε σκάφος ανοιχτά στον ωκεανό. Όσον αφορά τη γέννηση του παιδιού τους, αυτή θα γίνει, όπως λένε κύκλοι του ζευγαριού, επί γαλλικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στη Γαλλική Ριβιέρα.

ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ-ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗΣ
Ψυχαναλυτές τέλος για τη Μαντόνα. Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια βρήκε έναν ιδανικό και συγχρόνως μοναδικό τρόπο για να κάνει τις ψυχοθεραπείες της. Πώς; Γράφοντας στίχους με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Οι δυο τους συνεργάζονται για το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει η Μαντόνα με τίτλο «Ηard Candy» και στη διάρκεια αυτής της συνεργασίας ανακάλυψαν ότι ανοίγοντας ο ένας στον άλλον την καρδιά του, αφήνουν πίσω τα διάφορα προβλήματα που τους βαραίνουν. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η 49χρονη τραγουδίστρια, τα πάντα ξεκίνησαν όταν αναζητούσαν κάποιο κοινό σημείο για να «πατήσουν» πάνω του για τους στίχους που ήθελαν να γράψουν και μέσα απ αυτόν το διάλογο και την ψυχανάλυση που έκαναν βγαίνει μια εκπληκτική δουλειά. Για να δούμε

ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΕ Η ΒΙΒΛΟΣ!
Είναι εκκεντρικός και δεν το έχει κρύψει ποτέ. Για μία ακόμη φορά, λοιπόν, ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο κιθαρίστας των Ρόλινγκ Στόουνς, φρόντισε να επιβεβαιώσει τον εαυτό του αλλά και τις παραξενιές του. Ο 64χρονος Κιθ, λοιπόν, αποφάσισε να διαβάσει τη Βίβλο, αλλά, όπως σχολίασε, τη βρήκε βαρετή μέχρι θανάτου! Έτσι, προτίμησε να επιστρέψει στη συγγραφή της αυτοβιογραφίας του, για την οποία θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 7,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Ο ΓΙΟΣ
«Αντίο» στην υποκριτική λέει η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. Η πρώην φίλη του Χιου Γκραντ αποφάσισε να επιλέξει ανάμεσα στη μητρότητα και τον κινηματογράφο την πρώτη. Η 42άχρονη Λιζ έκρινε ότι είναι πολύ πιο σημαντικό να βρίσκεται κοντά στον 5άχρονο γιο της Ντάμιαν Τσαρλς, παρά στα πλατό και μπροστά από τις κάμερες. «Δεν είναι και τόσο απλό να είσαι καλή μαμά και συνάμα να κάνεις ταινίες», σχολίασε η Χάρλεϊ, που ξεκαθάρισε ότι εκείνο που μετράει περισσότερο για την ίδια είναι να μπορεί να προσφέρει στο παιδί της όλα όσα πρέπει να έχει ένα παιδί στην ηλικία του.

ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ
Μέσω οντισιόν γνώρισε η Κέιτ Χολμς τον Τομ Κρουζ, σύμφωνα με έναν πρώην σαϊεντολόγο. Ο Μαρκ Χέντλεϊ αποκάλυψε ότι ο Κρουζ είχε εκφράσει τη δυσκολία του να βρει σύζυγο και έτσι η οργάνωση «έστησε» μια οντισιόν, προκειμένου να βρεθεί το ιδανικό ταίρι. Με κερδισμένη τη Χολμς, που «γυάλισε» από την πρώτη στιγμή στον ηθοποιό.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΖΑΜΑΪΚΑ
Σε μαγικά νησιά θέλει να ζήσει η Κέιτ Μος και φαίνεται να έχει ξεχωρίσει αυτό που της ταιριάζει. Το διάσημο μοντέλο ετοιμάζει μαζί με την κόρη της Λίλι τα μπαγκάζια του για την Τζαμάικα. Μάλιστα, η 34χρονη παρακολουθεί ακόμη και μαθήματα της γλώσσας που μιλάνε στο εξωτικό νησί.

Η ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Ακόμη και στο γυμναστήριο με ψηλοτάκουνα θέλει να πηγαίνει η Βικτόρια Μπέκαμ.

Η «Ρosh» έχει ψύχωση με τα ψηλοτάκουνα και δεν διστάζει να αγοράζει παπούτσια που της αρέσουν ακόμη και αν είναι μεγαλύτερα από το νούμερό της. Τα φοράει, πάντως, όπως εξήγησε, βάζοντας μέσα χαρτί τουαλέτας!