Θέλει οικογένεια και παιδί

17.03.2008
Εκείνος θέλει να το πάρει το κορίτσι και δεν σταματάει να διαβεβαιώνει πως έχει καλό σκοπό.

Εκείνος θέλει να το πάρει το κορίτσι και δεν σταματάει να διαβεβαιώνει πως έχει καλό σκοπό. Εκείνη όμως αντιστέκεται, γιατί, όπως γνωρίζουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της, θα χόρευε τον Ησαϊα μόνο αν ήταν να δημιουργήσει οικογένεια και να αποκτήσει παιδί.

Η Αλεξάνδρα περιμένει πώς και πώς μαζί με τον Γιάννη Πάριο να έρθουν οι άγιες ημέρες του Πάσχα, οπότε απαλλαγμένοι από επαγγελματικές υποχρεώσεις θα πάνε για άλλη μια φορά στην Πάρο, όπου φούντωσε ο έρωτάς τους το περασμένο καλοκαίρι. Και μπορεί μεν, όπως έχει ξεκαθαρίσει η ηθοποιός, να μην έχει καμιά αγωνία να παντρευτεί, αλλά, όπως ακούστηκε σε καλλιτεχνικό πηγαδάκι, θα το τολμήσει μόνο αν μείνει έγκυος από τον τροβαδούρο της αγάπης, τον οποίο λατρεύει.

Έπρεπε να περάσουν σχεδόν 7 μήνες για να παραδεχτεί η όμορφη ηθοποιός ότι είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Πάριο και μόλις πριν από μερικές μέρες έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μαζί στην παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Κουνάδη για το στιχουργό και ιδρυτή της δισκογραφικής εταιρείας Odeon Μίνωα Μάτσα στο Μουσείο Μπενάκη. Ο Γιάννης Πάριος, η Μαρινέλλα και ο Γιώργος Νταλάρας ήταν οι τρεις τραγουδιστές που ερμήνευσαν τις μεγάλες επιτυχίες του. Και μπορεί μεν οι κάμερες και τα φλας να έπεσαν επάνω στο ευτυχισμένο ζευγάρι, αλλά εκείνοι κράτησαν και πάλι χαμηλούς τόνους. Το μόνο που είπε η Αλεξάνδρα όταν τη ρώτησαν πώς αποφάσισε να συνοδεύσει το σύντροφό της Γιάννη Πάριο σε επίσημη εκδήλωση ήταν: «Είναι πολύ λογικό να εμφανιζόμαστε μαζί. Έτσι συμβαίνει με όλα τα ζευγάρια».

Άλλωστε, είναι γνωστό στους καλλιτεχνικούς κύκλους ότι ο Γιάννης Πάριος εμφανίζεται μόνο με τις γυναίκες που αγαπάει πραγματικά. Από τη στιγμή που μαθεύτηκε το ειδύλλιο που φούντωσε στα τέλη του καλοκαιριού στην Πάρο όλοι περίμεναν να δουν την εξέλιξή του. Τελικά, πέρασαν σχεδόν 7 μήνες και, όπως λένε, δεν υπάρχει ακόμα γάμος στα σχέδιά τους, καθώς και η Αλεξάνδρα έχει ήδη παντρευτεί μία φορά και θέλει πλέον να κάνει σταθερά βήματα.

Πολύ ευαίσθητη και παραδοσιακή γυναίκα επιθυμεί να έχει μια αρμονική σχέση με το σύντροφό της και να νιώθει ερωτευμένη. Φαίνεται, όμως, ότι επειδή ακριβώς είναι παραδοσιακή γυναίκα και αγαπάει πολύ την οικογένεια, θα αποφάσιζε να πει το «ναι» μόνο στην περίπτωση που θα έμενε έγκυος από τον Γιάννη. Κάθε γυναίκα θα ένιωθε ερωτευμένη με έναν τόσο σημαντικό άντρα όπως ο Πάριος. Μάλιστα, άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον λένε πως εκείνος, όπως συνήθιζε με όλες τις γυναίκες που έχει ερωτευθεί, δεν χαλάει χατίρι στην Αλεξάνδρα και σπεύδει να ικανοποιήσει κάθε της επιθυμία. Αν ωστόσο μια εγκυμοσύνη τής χτυπούσε την πόρτα, τότε ο γάμος, λιτός και απέριττος, χωρίς κοσμικότητες και μόνο με λίγα άτομα από το στενό οικογενειακό τους κύκλο, θα ήταν η επισφράγιση της αγάπης τους.