Τώρα και σε γραμματόσημο

14.03.2008
Ή είσαι σταρ ή δεν είσαι! Αυτό σκέφτηκε και η Δήμητρα Ματσούκα και έδωσε μια χαρούμενη «νότα» στην αλληλογραφία της.
Ή είσαι σταρ ή δεν είσαι! Αυτό σκέφτηκε και η Δήμητρα Ματσούκα και έδωσε μια χαρούμενη «νότα» στην αλληλογραφία της.

Η γνωστή ηθοποιός πραγματοποίησε την επιθυμία της, έκανε δηλαδή το πρόσωπό της... γραμματόσημο και το αποστέλλει ταχυδρομικώς σε ευχετήριες κάρτες προς γνωστούς, φίλους και συγγενείς.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα, που στην κυριολεξία ξαφνιάζει τον παραλήπτη όταν δει το πρόσωπο κάποιου αγαπημένου του σε γραμματόσημο στην όψη του φακέλου. Πρωτοπόρα και η Δήμητρα, που σκέφτηκε να υιοθετήσει την ιδέα! Έτσι, σε κάθε αποστολή κάρτας η ηθοποιός έχει την τιμητική της...

Για όσους δεν γνωρίζουν, η δημιουργία ενός προσωπικού γραμματοσήμου δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο. Αντίθετα, πρόκειται για μια εύκολη διαδικασία. Πηγαίνοντας στο ταχυδρομείο μαζί με μια φωτογραφία, δίνετε απλώς την παραγγελία για τα γραμματόσημα και πόσα εσείς επιθυμείτε να βγάλετε. Δύο εβδομάδες αργότερα θα κρατάτε στα χέρια σας τα γραμματόσημα με το πρόσωπό σας.

Η ιδέα είχε εντυπωσιάσει την ηθοποιό όταν την άκουσε και αποφάσισε να την υλοποιήσει.

Τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία, αφού ο σκοπός να εκπλήξει τους ανθρώπους στους οποίους έστειλε γραμματόσημο με το πρόσωπό της πάνω σε μια κάρτα είχε μεγάλη απήχηση.

Κάποιοι όμως το έκριναν ματαιόδοξο, αφού υπήρχαν και οι... αντιδραστικοί. Παρ όλα αυτά, οι περισσότεροι το αντιμετώπισαν με χιούμορ και τους άρεσε πολύ. Κάποιοι άλλοι, βέβαια, σκέφτονται να μιμηθούν την πρωτοπόρο Δήμητρα και να βάλουν και αυτοί το πρόσωπό τους σε ένα γραμματόσημο. Ρενέ Σαραντινού