Έχουν και οι σταρ τα φετίχ τους

13.03.2008
Είναι λαμπερές, θηλυκά με προσωπικότητα και δικό τους στυλ, που μαγνητίζουν τα ανδρικά βλέμματα. Δεκαπέντε κυρίες της σόουμπιζ που ξέρουν να παίζουν με το φακό και έχουν η καθεμία τη δική της γλυκύτητα και ομορφιά.

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Είναι λαμπερές, θηλυκά με προσωπικότητα και δικό τους στυλ, που μαγνητίζουν τα ανδρικά βλέμματα. Δεκαπέντε κυρίες της σόουμπιζ που ξέρουν να παίζουν με το φακό και έχουν η καθεμία τη δική της γλυκύτητα και ομορφιά. Έχουν, όμως, και τις δικές τους γυναικείες αδυναμίες, τα φετίχ τους θα μπορούσαμε να πούμε, για τα οποία ξοδεύουν αρκετά. Ποια είναι όμως αυτά τα μικρά γυναικεία μυστικά τους που πολλές φορές μάλιστα τις κάνουν πιο γοητευτικές;

Γυαλιά ηλίου και σπαθιά
Η Λίνα Σακκά μάλλον είναι πιο πρακτική. Φετίχ της, λοιπόν, είναι τα γυαλιά ηλίου κι έτσι έχει πολλά ζευγάρια, τα οποία της αρέσει να αλλάζει κάθε φορά που βγαίνει έξω. Πάντως, όπως έχει επισημάνει η ίδια, δεν της αρέσει καθόλου το shopping. «Βαριέμαι τόσο πολύ το shopping, που όταν μπαίνω στα μαγαζιά, νυστάζω, πεινάω, κρυώνω Δεν έχω καμιά διάθεση. Συνήθως αγοράζω ρούχα αν περάσω τυχαία από ένα μαγαζί. Είδα κάτι που μου αρέσει, μπήκα μέσα, το αγόρασα και έφυγα ή από φωτογραφήσεις και από το γύρισμα». Η γυναικεία αδυναμία της, όμως, είναι τα γυαλιά ηλίου και όποτε περάσει από μια βιτρίνα καταστήματος με γυαλιά, κάθε άλλο παρά βαριέται.

Από την άλλη, πιο δυναμική φαίνεται ότι είναι η Μάρω Λύτρα, αφού το φετίχ της είναι τα σπαθιά. Μάλιστα! Έχει μια μεγάλη συλλογή και ένα τατουάζ στην πλάτη της, για να μην ξεχνιόμαστε. Κάτι σαν την Ούμα Θέρμαν στο «Κill Βill» μου κάνει αυτό, αλλά περί ορέξεως ουδείς λόγος.

Γόβες και καυτές εμφανίσεις
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έχει ίσως τη μεγαλύτερη συλλογή από παπούτσια και συναγωνίζεται όχι μόνο τις Ελληνίδες σταρ, αλλά και τις ξένες. Όπως λέει, τα παπούτσια δεν χωράνε πια στο δικό της σπίτι, γι αυτό έχει φυλαγμένα κάποια και στο σπίτι της μητέρας της. Μάλιστα, για να θυμάται τι έχει μέσα το κάθε κουτί, στην αρχή έγραφε στις ετικέτες το χρώμα, αλλά αργότερα αναγκάστηκε να συμπληρώνει λεπτομέρειες, καθώς έχει δεκάδες ίδια ζευγάρια με το ίδιο χρώμα. Άλλωστε, αυτό φαίνεται, καθώς σε κάθε εμφάνισή της φοράει και ένα ζευγάρι παπούτσια που προκαλεί το ενδιαφέρον, ενώ πολύ εντυπωσιακές είναι και οι μπότες της, που πολλές φορές έχουν γίνει θέμα συζήτησης στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.

Την ίδια αδυναμία, όμως, έχει και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, που παραδέχεται: «Κατεβαίνω αρκετές φορές στα μαγαζιά και ψωνίζω όχι απαραίτητα ξοδεύοντας πολλά λεφτά. Θέλω να αγοράζω κάτι, έστω και φτηνό». Πάντα πολύ σικάτη στο ντύσιμό της, η Αλεξάνδρα δίνει ιδιαίτερη σημασία και στις γόβες, από τις οποίες έχει μια μεγάλη συλλογή που πλέον δεν χωράει στο δωμάτιο-γκαρνταρόμπα που έχει στο σπίτι της.

«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι ψηλοτάκουνες γόβες και έχω πολλά ζευγάρια», έχει δηλώσει και η Τάνια Τρύπη. Όταν βγαίνω, φοράω πάντα ψηλοτάκουνες γόβες και μου αρέσουν πάρα πολύ τα κόκκινα κραγιόν σε διάφορες αποχρώσεις. Βάφομαι έντονα όταν βγαίνω έξω το βράδυ. Μου αρέσει να μακιγιάρομαι, ενώ σπάνια φοράω κοσμήματα».

Diamonds for ever
Μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα με τη φινέτσα της η Μιμή Ντενίση κι έχει μια γυναικεία αδυναμία: τα κοσμήματα με τα μαργαριτάρια και τα διαμάντια.

Η απόλυτη κομψότητα τη χαρακτηρίζει και, ως γνωστόν, τα διαμάντια αλλά και τα μαργαριτάρια είναι παντοτινά. Όπως άλλωστε και η γοητεία της πάνω και κάτω από το σανίδι.

Καρφίτσες και ρολόγια
Πάντα σικάτη και η Τατιάνα Λύγαρη, έχει φετίχ τις ακριβές καρφίτσες. Διαθέτει μια σπάνια συλλογή και πολλά κομμάτια τα έχει φέρει από το εξωτερικό. Μάλιστα, είναι αποκλειστικά σχέδια. Όταν παίζει στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρό της, στο «Τρένο στο Ρουφ», όλες οι καρφίτσες που φοράει (σ.σ.: είναι πραγματικά εντυπωσιακές) προέρχονται από την προσωπική της συλλογή. Η κάθε καρφίτσα της λες και κουβαλάει μέσα της μια ενέργεια διαφορετική για την ηθοποιό, που πάντα προκαλεί θαυμασμό.

Η Σοφία Αλιμπέρτη το παραδέχεται ότι έχει αγοραστική μανία στα πάντα, αλλά σ' αυτό που δεν μπορεί να αντισταθεί είναι στα ανδρικά ρολόγια. Και μη φανταστείτε ότι ο αγαπημένος της Αλέξανδρος Παρθένης κάνει συλλογή. Όχι, για τον εαυτό της τα θέλει, αφού, όπως λέει, είναι το φετίχ της.

Η Ταμίλα Κουλίεβα έχει κι εκείνη κάποια μικρά πραγματάκια που λατρεύει και θεωρεί ότι της δίνουν θετική ενέργεια. «Είναι τα μικροαντικείμενα που έφερα από τη Ρωσία», μας λέει, δείχνοντάς μας όλα να διακοσμούν σε περίοπτη θέση το σαλόνι του σπιτιού της.

Sexy μαγιό
Ως απόλυτο θηλυκό η Άννα Αδριανού μας αποκαλύπτει ότι έχει ως φετίχ το άρωμά της, που τη χαρακτηρίζει και δεν το αλλάζει εδώ και χρόνια, ενώ άλλη μεγάλη της αδυναμία είναι «τα ολόσωμα μαύρα sexy μαγιό, γιατί το λιγότερο αποκαλυπτικό κάνει τη γυναίκα πιο ερωτική».

Τσάντες και αφρόλουτρα
Φετίχ επίσης έχει η Νίκη Κάρτσωνα. Κι αυτό είναι η μανία που έχει με τις τσάντες. Μικρές, μεγάλες, διαθέτει ολόκληρη συλλογή. Άλλωστε, η Νίκη Κάρτσωνα, ως πρώην οικοδέσποινα του «Life Style», πιστεύει ότι «οι Ελληνίδες τα έχουν βρει με τον εαυτό τους. Περιποιούνται πάρα πολύ την εμφάνισή τους και έχουν αυτοπεποίθηση».

Το ίδιο πιστεύει και η Νικολέτα Καρρά, καθώς έχει το ίδιο φετίχ. Κάνει συλλογή από τσάντες και ιδιαίτερα αυτές γνωστού ιταλικού οίκου. Μάλιστα, πολλά από τα κομμάτια της συλλογής της είναι αποκλειστικά και έχουν έρθει κατευθείαν από την Ιταλία.

Η Βίκυ Καγιά είναι πιο πρακτική, καθώς το φετίχ της είναι το μαύρο πανάκριβο filofax της, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Αισθησιακό και απόλυτα θηλυκό και το φετίχ της Δέσποινας Μοίρου. «Έχω γεμίσει με αρώματα και αφρόλουτρα όλο το σπίτι μου», μας είπει. «Μου αρέσει κάθε φορά να κάνω μπάνιο με ένα διαφορετικό αφρόλουτρο και να αλλάζω το άρωμά μου ανάλογα με τη διάθεσή μου».

Με το γάντι
Εκρηκτική TV persona, η Φαίη Σκορδά παραδέχεται ότι το φετίχ της είναι τα γάντια. Έχει πολύ μεγάλη συλλογή από αυτά, ενώ, όταν κατεβαίνει για shopping, το πρώτο πράγμα που αγοράζει είναι ένα δυο ζευγάρια. Οι φίλοι της γνωρίζουν την αδυναμία της κι έτσι δεν προβληματίζονται τι δώρο να της κάνουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ