H οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον στην Όπρα

03.11.2010
Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ η μητέρα και τα παιδιά του κάνουν την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση και μιλούν στη διάσημη παρουσιάστρια για τη ζωή τους πριν και μετά το συμβάν που τους σημάδεψε όλους πολύ.


Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ η μητέρα και τα παιδιά του κάνουν την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση και μιλούν στη διάσημη παρουσιάστρια για τη ζωή τους πριν και μετά το συμβάν που τους σημάδεψε όλους πολύ.

Η Κάθριν Τζάκσον (Katherine Jackson) υποδέχτηκε την Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) στο σπίτι της οικογένειας στο Εντσίνο της Καλιφόρνια στις 8 Οκτωβρίου και μίλησε μαζί της για πρώτη φορά για τα πάντα.

Βέβαια, η έκπληξη γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αφού μαθαίνουμε ότι στη συνέντευξη που αναμένεται να παρουσιαστεί στις 8 Νοεμβρίου θα κάνουν την εμφάνισή τους και τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), όπως επίσης και ο πατέρας του, Τζο (Joe).

Μπορεί να έζησαν τα πρώτα παιδικά τους χρόνια κυριολεκτικά κρυμμένοι από τον κόσμο και καλυμμένοι από τρομακτικές μάσκες κάθε φορά που ξεμύτιζαν από το σπίτι, αλλά μετά τον θάνατο του πατέρα τους, τα πράγματα άλλαξαν για τα τρία παιδιά του μέχρι και παρανοϊκού στο θέμα της ασφάλειάς τους, Τζάκο.

Ο 13χρονος Πρινς (Prince), η 12χρονη Πάρις (Paris) και ο 8χρονος Μπλάνκετ (Blanket) έχουν ήδη εμφανιστεί σε δημόσιες εκδηλώσεις αφού έδωσαν το "παρών" τόσο στην κηδεία όσο και στο μνημόσυνο του πατέρα τους, αλλά και στα περσινά Γκράμι. Επίσης γράφτηκαν σε "κανονικό σχολείο" και άρχισαν να έρχονται σε επαφή με άλλα παιδιά... Να ζουν δηλαδή μια πιο φυσιολογική ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κάθριν Τζάκσον θα μιλήσει για την μέρα που πέθανε ο Μάικλ αλλά και για τη ζωή του ως παιδί-θαύμα. Αντίθετα, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το αν η κουβέντα γυρίσει στις οικονομικές εκκρεμότητες ή το νέο CD με ακυκλοφόρητα τραγούδια του σταρ που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει από τη Sony στο τέλος του χρόνου.

Η 80χρονη Κάθριν υποστηρίζει ότι πέντε από τα τραγούδια του CD που υποτίθεται ότι έχουν ηχογραφηθεί στο στούντιο των Κάσιος (Cascios) φίλων του Τζάκσον είναι φτιαγμένα από έναν "απατεώνα".

Φίλοι της οικογένειας εξηγούν ότι οι Κάσιος είχαν δημιουργήσει ένα στούντιο ηχογράφησης στο σπίτι τους στο Νιου Τζέρσεϊ, όταν φιλοξενούσαν τον Τζάκο εκεί το 2007. Με αυτό τον τρόπο είχαν στα χέρια τους πολύ αχρησιμοποίητο υλικό, το οποίο προφανώς -κατά τη γνώμη τους- και εκμεταλλεύτηκαν αναλόγως μετά τον θάνατο του ποπ σταρ.

Από την πλευρά της, η Sony, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τη δουλειά παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειας, υποστηρίζει ότι έχει ζητήσει τη βοήθεια ειδικών, οι οποίοι απεφάνθησαν ότι η φωνή που ακούγεται είναι όντως του Τζάκσον.

Κατά τα άλλα η εταιρεία παραγωγής των εκπομπών της Γουίνφρεϊ λέγεται ότι προσπαθεί να εξασφαλίσει και μια συνέντευξη με την Ντέμπι Ρόου (Debbie Rowe) τη μητέρα του Πρινς και της Πάρις. Σκοπός της Harpo είναι να δώσει στην τελευταία σεζόν της, η δημοφιλής εκπομπή να... τσακίσει κόκαλα.

Το 1993, η Όπρα είχε μιλήσει και με τον ίδιο τον Μάικλ. Σε επίμονες ερωτήσεις της παρουσιάστριας σχετικά με το λευκό της επιδερμίδας του και το αν κάνει κάτι για να αλλάξει αυτό που είναι, ο Τζάκο είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από λεύκη, μια ασθένεια του δέρματος που το αποχρωματίζει σιγά σιγά ενώ βεβαίωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν κάνει κάτι για να αλλάξει τον εαυτό του. Αντίθετα τόνισε ότι όλες οι προσπάθειές του εστιάζονται στο να ελέγξει την έκταση της ασθένειας αυτής, ενώ απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες για το "ιατρικό ιστορικό της οικογένειάς του", όπως είπε συγκεκριμένα. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης.

Για την ιστορία σημειώνουμε ότι σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα ο πρωτότοκος γιος του Μάικλ Τζάκσον, Πρινς, πάσχει επίσης από την ίδια δερματική ασθένεια.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα