Ανήθικη πρόταση από κόρη βουλευτή

20.02.2008
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Γιαννιάς. Νεαρή κόρη βουλευτή της Βόρειας Ελλάδας, αφού τον αποθέωσε στην πίστα,

Από τον Γιάννη Πολέμη


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Γιαννιάς. Νεαρή κόρη βουλευτή της Βόρειας Ελλάδας, αφού τον αποθέωσε στην πίστα, επιχείρησε λίγο μετά το τέλος του προγράμματος να κάνει το ίδιο και στο καμαρίνι του, δημιουργώντας του, αν μη τι άλλο, αμήχανα συναισθήματα.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή... Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Γιαννιάς στη συμπρωτεύουσα επικρατούσε πανικός! Σε ένα από τα πρώτα τραπέζια καθόταν η κόρη του βουλευτή μαζί με την παρέα της και έδειχναν να διασκεδάζουν ιδιαίτερα. Με το που εμφανίστηκε ο νεαρός τραγουδιστής στην πίστα, τα πανέρια των λουλουδιών έφευγαν ανά δεκάδες. Το ίδιο συνέβη και αρκετή ώρα αργότερα, όταν ο Γιώργος επέστρεψε στην πίστα για το λαϊκό του πρόγραμμα. Μάλιστα, σύμφωνα με εργαζόμενο στο νυχτερινό κέντρο, η εν λόγω παρέα πρέπει να έκανε λογαριασμό που προσέγγιζε τα 8.000 ευρώ. Η κόρη του βουλευτή, που καθόταν ακριβώς στην κορυφή του τραπεζιού, δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να κοιτάζει επίμονα τον τραγουδιστή, να του ρίχνει λουλούδια και να του χαμογελάει με νόημα.

Όταν ο Γιώργος Γιαννιάς ολοκλήρωσε και το δεύτερο μέρος του προγράμματός του, ανέβηκε στο καμαρίνι του και λίγα λεπτά αργότερα εκεί βρέθηκε και η νεαρή κοπέλα, για να του εκφράσει από κοντά το θαυμασμό της. Δεν έμεινε βέβαια εκεί, καθώς, όπως επιβεβαιώνει και στενός συνεργάτης του, η κοπέλα τού πρότεινε να συνεχίσουν με διαφορετικό τρόπο τη βραδιά τους σε ξενοδοχείο λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη. Στην περίπτωση όμως που εκείνος δεν ήθελε να την ακολουθήσει σε κάποιο ξενοδοχείο, η ίδια, που φαινόταν να έχει επιθετικές τάσεις, προσπάθησε να τον πιέσει να έρθουν πιο κοντά μέσα στο καμαρίνι του! Ο τραγουδιστής πραγματικά αιφνιδιάστηκε, ωστόσο χωρίς να χάσει το χιούμορ του της είπε πως είναι αρκετά κουρασμένος και πως το μόνο που ήθελε ήταν να κοιμηθεί, καθώς το επόμενο πρωί θα αναχωρούσε οδικώς για την Αθήνα. Η κοπέλα, όμως, δεν ήθελε να φύγει από το καμαρίνι και συνέχισε να τον πιέζει, αναγκάζοντάς τον να της μιλήσει έξω από τα δόντια προκειμένου να την απομακρύνει. Λίγα λεπτά αργότερα η κόρη του βουλευτή εγκατέλειψε εμφανώς απογοητευμένη το νυχτερινό κέντρο με το μεγάλου κυβισμού πολυτελές αυτοκίνητό της!