Συγκινητικό δώρο γενεθλίων

15.02.2008
Για άλλη μια φορά η Ελένη Μενεγάκη έδειξε την ευαισθησία της και έκανε στη Ρούλα Κορομηλά το πιο «ακριβό» δώρο-καρδιάς για τα γενέθλιά της. Αυτό συζητιέται έντονα σε κύκλους της showbiz τις τελευταίες μέρες, καθώς η συνάντηση των δύο λαμπερών κυριών φαίνεται ότι πλησιάζει και θα είναι το μεγάλο τηλεοπτικό «μπαμ»!
Για άλλη μια φορά η Ελένη Μενεγάκη έδειξε την ευαισθησία της και έκανε στη Ρούλα Κορομηλά το πιο «ακριβό» δώρο-καρδιάς για τα γενέθλιά της. Αυτό συζητιέται έντονα σε κύκλους της showbiz τις τελευταίες μέρες, καθώς η συνάντηση των δύο λαμπερών κυριών φαίνεται ότι πλησιάζει και θα είναι το μεγάλο τηλεοπτικό «μπαμ»!

Η αδυναμία που έχει η Ρούλα Κορομηλά στα παιδιά είναι γνωστή, όπως και η εκτίμηση στο πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη. Σύμφωνα με όσα συζητιούνται, η Ρούλα ήταν από τις πρώτες που επικοινώνησε με την Ελένη για να της δώσει τις ευχές της για την πανέμορφη κόρη που έφερε στον κόσμο και να μάθει τα νέα της μετά την εγκυμοσύνη. Οι δύο λαμπερές κυρίες της τηλεόρασης συζήτησαν σε ιδιαίτερα φιλικό τόνο.

Η Ρούλα, παρά το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από ένα πρόβλημα υγείας, δεν ξέχασε την Ελένη και έσπευσε να της δείξει πόσο πολύ χαίρεται με την ευτυχία της. Όμως, και αυτή με τη σειρά της έδειξε στη Ρούλα όλη την ευαισθησία και την αγάπη που τρέφει για εκείνη, καθώς όχι μόνο ζήτησε να μάθει το πώς πάει με την κατάσταση της υγείας της, αλλά της τόνισε πως ανά πάσα στιγμή είναι στο πλευρό της.

Και όταν η Ρούλα Κορομηλά, σύμφωνα πάντα με όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες σε τηλεοπτικούς κύκλους που γνωρίζουν και τις δύο κυρίες της showbiz, της απάντησε πως είναι πολύ καλύτερα, η Ελένη έδειξε τη χαρά της, αλλά της έκανε και ένα δώρο-έκπληξη, από αυτά που μόνο μια καλή φίλη μπορεί να σκεφτεί.

«Επιστρέφω περίπου στα τέλη του μήνα και σε περιμένω στην πρώτη μου εκπομπή. Έχουμε πολλά να πούμε», φέρεται να της είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνοντάς της μια πρόσκληση από καρδιάς για την επανεμφάνισή της στην τηλεόραση. Από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου η Ρούλα δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, ενώ το μόνο που μπόρεσε να ψελλίσει ήταν «Σε ευχαριστώ, Ελένη. θα δούμε».

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη απευθύνει πρόσκληση στη Ρούλα και πρώτοι εμείς στο ΛΟΙΠΟΝ είχαμε φέρει στη δημοσιότητα μια ανάλογη κίνηση που είχε κάνει το φθινόπωρο, ζητώντας της να την αντικαταστήσει όσο θα έλειπε για να γεννήσει. Τότε η Ρούλα Κορομηλά την είχε ευχαριστήσει και της είχε ζητήσει να κάνει υπομονή μέχρι να συνέλθει και μετά θα την επισκεφτόταν στο πλατό του «Καφέ με την Ελένη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα χάρηκε και θεώρησε πολύ τιμητική την πρόταση της Ελένης και το σκέφτεται σοβαρά αν η κατάσταση της υγείας της της το επιτρέψει. Άλλωστε, και ο Ηλίας Ψινάκης, που είναι από τους πολύ δικούς της ανθρώπους, λέγεται ότι την παροτρύνει εδώ και καιρό να κάνει το μεγάλο βήμα και να ξαναβγεί μπροστά στις κάμερες. Μάλιστα, λέγεται ότι η κατάσταση της υγείας της αγαπημένης μας Ρούλας πάει από το καλό στο καλύτερο, καθώς το παλεύει με πολύ πείσμα, ενώ ήδη έχει χάσει και αρκετά κιλά. Έτσι, αν όλα πάνε καλά, η Ρούλα θα επανέλθει δριμύτερη, επιλέγοντας την Ελένη Μενεγάκη για να μιλήσουν για ευαίσθητα προσωπικά τους θέματα, αφού θα έχει κι εκείνη να πει πολλά στο κοινό για την πανέμορφη κουκλίτσα που έφερε στον κόσμο και γέμισε με περισσότερη ευτυχία τη ζωή της. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως μια συνάντηση Μενεγάκη - Κορομηλά, λίγες μέρες μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της πρώτης και με τη δεύτερη να αδημονεί το κοινό να τη δει και πάλι γερή και δυνατή, θα «σπάσει» τα μηχανάκια της AGB. Η Ελένη πραγματικά απηύθυνε αυτή την πρόσκληση ως δώρο-ψυχής στη Ρούλα και αν εκείνη τελικά καταφέρει να ανταποκριθεί, θα είναι η συνάντηση της χρονιάς!