Ροκ γάμος με εκπλήξεις!

13.05.2010
Hταν πραγματικά ένας γάμος χωρίς πρωτόκολλο. Όλοι πίστευαν ότι η εμφάνισή τους θα ήταν διαφορετική από τα συνηθισμένα, κανείς όμως δεν περίμενε Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας να πάνε μαζί

Hταν πραγματικά ένας γάμος χωρίς πρωτόκολλο. Όλοι πίστευαν ότι η εμφάνισή τους θα ήταν διαφορετική από τα συνηθισμένα, κανείς όμως δεν περίμενε Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας να πάνε μαζί στην εκκλησία η μεν νύφη με κόκκινο νυφικό και από την άλλη ο γαμπρός με μαύρο κοστούμι σεταρισμένο με αθλητικά παπούτσια!

Νίκος και Αννίτα έφτασαν στο «Politia Tennis Club» μαζί με το μικρό γιο τους Ανδρέα με μικρή καθυστέρηση. Εκεί τους περίμεναν οι κουμπάροι τους, Ρούλα Κορομηλά, Κώστας Δροσόπουλος και Σοφία Καρβέλα.

Ιδιαίτερα συγκινημένη έδειχνε η Άννα Βίσση, που στη δεξίωση που ακολούθησε τραγούδησε πολλές δικές της επιτυχίες αλλά και ντουέτα με τον Καρβέλα. Το ζευγάρι εισέπραξε πολλές επώνυμες ευχές, αφού ήταν εκεί περίπου 300 εκλεκτοί προσκεκλημένοι. Ανάμεσά τους οι: Ηλίας Ψινάκης, Ναταλία Γερμανού, Θέμης Γεωργαντάς, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Κιμ Κίλιαν, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και Κωνσταντίνος Κοροξενίδης. Αλλά και η Άντζελα Δημητρίου με τον Λευτέρη Πανταζή παραβρέθηκαν στο μυστήριο και μάλιστα μετά, στη δεξίωση, τραγούδησαν κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες που τους έχει γράψει ο συνθέτης. Να ζήσετε!