Μανούλα έγινε η Αλίσια Κις

18.10.2010
Το πρώτο παιδάκι τους κρατούν στην αγκαλιά τους η 29χρονη τραγουδίστρια και ο άντρας της, μουσικός παραγωγός Σουίζ "Κασίμ Ντιν" Μπιτζ (Swizz "Kaseem Dean" Beatz).

Το πρώτο παιδάκι τους κρατούν στην αγκαλιά τους η 29χρονη τραγουδίστρια και ο άντρας της, μουσικός παραγωγός Σουίζ "Κασίμ Ντιν" Μπιτζ (Swizz "Kaseem Dean" Beatz).

Το αγοράκι, που ονομάστηκε Αίγυπτος (!) Ντάουντ Ντιν (Egypt Daoud Dean) γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη και ενώ είναι το πρώτο παιδί για την Αλίσια Κις (Alicia Keys), για τον 32χρονο σύζυγό της είναι το τέταρτο.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακή τελετή τον Ιούλιο ανακοίνωσε τα νέα μέσω εκπροσώπου με μία σχετικά τυπική δήλωση, η φρέσκια μαμά όμως, δεν άντεξε και εκφράστηκε πιο εκδηλωτικά μέσω της σελίδας της στο Twitter.

"Δεν υπάρχει κατάλληλη λέξη για να περιγράψω ακριβώς την ΑΓΑΠΗ, την ΕΥΛΟΓΙΑ, ή να εκφράσω ένα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ σαν και αυτό", έγραψε συγκεκριμένα η Κις, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την αγάπη, την υποστήριξη και τις προσευχές που της πρόσφεραν.

Αλλά και ο ευτυχής μπαμπάς μίλησε στο δικό του Twitter με τον δικό του τρόπο: "Είμαι τόσο ευγνώμων για όλες τις ευλογίες στη ζωή μου, ουάουυυυυυυυυυυ!"

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Κις είχε και ένα μικρό ατυχηματάκι, όταν έπεσε στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε αλλά ευτυχώς χωρίς καμία άσχημη συνέπεια ούτε για την ίδια ούτε και για το μωράκι της.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να θυμηθείτε τη μεγάλη επιτυχία της Αλίσια Κις "Empire State of Mind" που τραγουδά μαζί με τον Τζέι Ζι (Jay Z) και "έντυσε" με μεγάλη επιτυχία τη δεύτερη ταινία του "Sex And The City".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα