Πριν από τον Σαρκοζί ήταν ο Αμπράμοβιτς!

24.01.2008
Μικ Τζάγκερ, Ντόναλντ Τραμπ, Έρικ Κλάπτον, Κέβιν Κόστνερ Τι κοινό έχουν οι προαναφερθέντες με το Ρώσο μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς; Θα μπορούσε να απαντήσει κάποιος ότι όλοι τους είναι πασίγνωστοι

Από τον ΝΙΚΟ ΖΑΜΠΑΡΑ


Μικ Τζάγκερ, Ντόναλντ Τραμπ, Έρικ Κλάπτον, Κέβιν Κόστνερ Τι κοινό έχουν οι προαναφερθέντες με το Ρώσο μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς; Θα μπορούσε να απαντήσει κάποιος ότι όλοι τους είναι πασίγνωστοι και έχουν και «παχυλούς» τραπεζικούς λογαριασμούς. Δεν είναι, όμως, αυτή η σωστή απάντηση στο δικό μας ερώτημα. Διότι στην προκειμένη περίπτωση το κοινό τους σημείο είναι η Κάρλα Μπρούνι!

Η μέλλουσα κυρία Σαρκοζί στο παρελθόν έχει συνδεθεί με όλους αυτούς που αναφέραμε παραπάνω, αλλά το ειδύλλιό της με το Ρώσο δισεκατομμυριούχο ήταν εκείνο που είχε καταφέρει να κρατήσει πιο καλά κρυμμένο!

Η Ιταλίδα πρώην τοπ μόντελ είχε πάντα τον τρόπο να προσεγγίζει ισχυρούς άντρες. Ο «αέρας» της σε κάθε εμφάνισή της δύσκολα περνούσε απαρατήρητος και αυτόν ήταν που αισθάνθηκε και ο Αμπράμοβιτς όταν την πρωτοείδε στη διάρκεια κάποιου από τα πολλά ταξίδια του στην Ιταλία.

Σε ένα από αυτά τα ταξίδια του λοιπόν στην πρωτεύουσα της μόδας ο Αμπράμοβιτς και η Κάρλα βρέθηκαν δίπλα δίπλα στο πλατό τηλεοπτικού στούντιο, αλλά εκεί ο Ρώσος δεν μπόρεσε να την πλευρίσει όπως θα ήθελε.

Η τύχη, ωστόσο, τα έφερε έτσι, ώστε η Ιταλίδα καλλονή ξαναβρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς λίγο καιρό μετά και μάλιστα στην «έδρα» του τελευταίου, στην Αγγλία. Εκεί, σε ένα πάρτι σε πολύ γνωστό κλαμπ του Λονδίνου, ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας είδε και πάλι την όμορφη Κάρλα. Παρόλο που η αρχική του πρόθεση ήταν να βρεθεί άμεσα στο πλευρό της, προκειμένου να τη φλερτάρει, συγκρατήθηκε! Ήταν, άλλωστε, παρούσα στο συγκεκριμένο πάρτι και η τότε σύζυγός του κι έτσι ο Αμπράμοβιτς δεν μπορούσε να κάνει πολλά πολλά. Γι αυτό το λόγο, αρκέστηκε απλώς στο να ανταλλάξει μαζί της μερικές κουβέντες στα γαλλικά και τα ιταλικά

Λίγες μέρες μετά το πάρτι, όμως, ο Ρώσος μεγιστάνας έκανε την κίνηση ματ. Έστειλε στο σπίτι της Κάρλα στο Παρίσι ένα μεγάλο δέμα, στο οποίο υπήρχε μια τσάντα γνωστού σχεδιαστή διακοσμημένη με κρύσταλλα Σβαρόφσκι, συνοδευόμενο από ένα σημείωμα που έγραφε: «Σε ένα θαυμαστό δείγμα της ιταλικής ομορφιάς, Ρόμαν»!

Η Κάρλα κολακεύτηκε από το αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακό δώρο και τα όμορφα λόγια του Ρώσου μεγιστάνα, αλλά δεν έπεσε στην παγίδα, καθώς γνώριζε καλά πως ο Αμπράμοβιτς είναι παντρεμένος και γνωστός γυναικάς! Η προσπάθειά της, πάντως, να μην ενδώσει στο έντονο φλερτ του Ρώσου, δεν κράτησε πολύ. Κι αυτό γιατί τα δώρα του ζάπλουτου επιχειρηματία τη δελέασαν κι έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα τα ταξίδια της στο Λονδίνο ήταν συνεχή, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του. Από τον οποίο, βέβαια, «έκοψε» όταν βρέθηκε κάποιος άλλος χορηγός για τα έξοδά της!