Έκλεβε κοκαλάκια και μανό

09.02.2010
Σάλος προκλήθηκε μπροστά στα μάτια των πελατών γνωστού καταστήματος καλλυντικών στη Γλυφάδα, όταν ο υπεύθυνος με τη βοήθεια της αστυνομίας υποχρέωσε πασίγνωστο μοντέλο-τραγουδίστρια να αδειάσει τις τσέπες της.

Σάλος προκλήθηκε μπροστά στα μάτια των πελατών γνωστού καταστήματος καλλυντικών στη Γλυφάδα, όταν ο υπεύθυνος με τη βοήθεια της αστυνομίας υποχρέωσε πασίγνωστο μοντέλο-τραγουδίστρια να αδειάσει τις τσέπες της. Λίγο νωρίτερα μία υπάλληλος του καταστήματος είχε ενημερώσει για κλοπή καλλυντικών και αξεσουάρ.

Το πασίγνωστο μοντέλο-τραγουδίστρια, που είναι πελάτισσα του καταστήματος, έκανε τις αγορές της, ακριβές κρέμες προσώπου, είδη μακιγιάζ και αρώματα γνωστών εταιρειών. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον όροφο με τα αξεσουάρ μαλλιών και τα μανό ευρείας κατανάλωσης. Μια έκπληξη όμως την περίμενε λίγο πριν περάσει από το ταμείο του καταστήματος. Η πωλήτρια ενημέρωσε την υπεύθυνη ότι η εν λόγω κυρία έβαλε στις τσέπες της με διακριτικό τρόπο 2 κοκαλάκια μαλλιών με στρας και 2 βερνίκια νυχιών, ένα μαύρο και ένα ροζ. Άλλο ένα κοκαλάκι το είχε φορέσει στα μαλλιά της και σαν να μη συμβαίνει τίποτα κατευθύνθηκε προς το ταμείο.

Δεν κατάφερε όμως να φτάσει μέχρι εκεί, γιατί η υπεύθυνη τη σταμάτησε και της ζήτησε εξηγήσεις. Εκείνη άρχισε να φωνάζει και να διαψεύδει τα πάντα. Δεν μπόρεσε όμως να διαψεύσει την κάμερα ασφαλείας. Όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αναγκάστηκε να αδειάσει τις τσέπες της και στη συνέχεια να τα πληρώσει μαζί με τα άλλα προϊόντα που είχε επιλέξει. Η παρ’ ολίγον «λεία» της έφτανε το ποσό των 92 ευρώ, ενώ τα προϊόντα που είχε αγοράσει αρχικά ξεπερνούσαν τα 550 ευρώ.

ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ